Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Apeldoorn

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Apeldoorn. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Geniet van een stevige wandeling

radio kootwijk

Zondag is de ultieme dag om heerlijk de natuur in te gaan voor een stevige wandeling. Trommel familie of vrienden op en geniet van de frisse boslucht en het winterzonnetje op je snoet. Ontdek bijvoorbeeld Radio Kootwijk, op zondag 24 november van 11.00 tot 13.30 uur. Hier vind je meer info.

Ga heerlijk borrelen bij Farmer’s Steakhouse

finley
©Yourlittleblackbook.me

Bij Farmer’s Steakhouse kun je terecht voor een sappige steak, maar je kunt hier ook heel goed borrelen. Op zondag is het restaurant in de binnenstad al vanaf 16.00 uur open. Tip: Farmer’s Steakhouse schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Bezoek de tentoonstelling Drag Power in CODA Museum

Drag power CODA Museum 2019
Foto: Michiel Schipper, Drag Queen Olympics (2009), Drag king.

Gaat het om gezellig verkleden en jezelf showen of zit er misschien meer achter het eeuwenoude verschijnsel drag? Ontdek het deze maand in de nieuwe tentoonstelling Drag Power – Gender, pride & glamour in het CODA Museum. Hier vind je meer informatie.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.