Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige zondagmiddagborrel in Apeldoorn

Aangeboden door FÏNLEY 4 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Apeldoorn op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Café Het Oude Huis

cafe het oude huis
foto Café Het Oude Huis

Café Het Oude Huis is de ideale en sfeervolle stek om op zondagmiddag neer te ploffen voor een gezellig borrelmomentje. Even geen zin in alcohol, maar wel in een lekker drankje? Dan zit je hier helemaal goed, want op de kaart staat FÏNLEY, een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale?

Wien’s

Wiens
foto Wiens

Wien’s is een betrekkelijk nieuw etablissement in Hoenderloo en bij uitstek geschikt om even uit te blazen na een heerlijk dagje of aan het einde van een weekendje uit met vrienden of familie. Het zondag-gevoel is op deze prachtlocatie en met een heerlijk verfrissende FÏNLEY in de hand helemaal compleet!

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY

Zero55

ZERO55

Bij entertainment Zero55 kun je je zondags met je vrienden of familie helemaal uitleven met onder meer lasergame, Virtual Reality en op de bowling- of kartbaan. Maar spelen maakt moe en dorstig en dan is het fijn om te weten dat je kunt uitrusten voor een goede borrel. Waarbij je je droge kunt smeren met een ijskoud alcoholvrij drankje. Zodat je daarna weer scherp, helder en fris verder kunt.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.