Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ziekenhuis Top 100 is bekend! Zo scoorde Gelre ziekenhuizen Apeldoorn

Door Natalie Polman 9 november 2018

Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn

Mocht je onverhoopt in het ziekenhuis belanden, zit je in Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn best goed. In de AD Ziekenhuis Top 100 behaalde het ziekenhuis plek nummer achttien. 

De Ziekenhuis Top 100

De Ziekenhuis Top 100 wordt is dit jaar voor het vijftiende jaar door het AD vastgesteld. De krant toetst ziekenhuizen in heel Nederland door middel van openbare cijfers en geven ook patiënten de kans de ziekenhuizen bepaalde keurmerken toe te kennen.

De Ziekenhuis Top 100 maakt dit jaar voor het eerst onderscheid tussen algemene- of streekziekenhuizen en topklinische centra. Topklinische ziekenhuizen richten zich op complexe operaties en behandelingen, streekziekenhuizen verrichten vooral basiszorg. Gelre ziekenhuizen Apeldoorn valt in de categorie topklinische centra. Lees hier meer over het beoordelen van de ziekenhuizen.

Ruime zes

Gelre ziekenhuizen Apeldoorn behaalde dus de 18e positie in de categorie topklinisch ziekenhuis met een eindscore van 62.63. Het ziekenhuis is beoordeeld op verpleging, operaties, medicatie, oncologie, hart en vaten en opnameduur.

In de categorie topklinisch wint dit jaar het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch, met een score van 75,19 procent.

Hier vind je een overzicht van alle resultaten van de Ziekenhuis Top 100.Meer over Gelre ziekenhuizen Apeldoorn ontdekken?

Gelre ziekenhuizen Apeldoorn

ziekenhuizen

Albert Schweitzerlaan 31, Apeldoorn

Bekijk meer:ziekenhuizen

adv.