Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ziekenhuis Top 100 is bekend! Zo scoorde Gelre ziekenhuizen Apeldoorn dit keer

Door Natalie Polman 8 november 2019

Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn Zutphen behaalt dit jaar de 24 plek in de AD Ziekenhuis Top 100. Dit betekent het.

De Ziekenhuis Top 100

De Ziekenhuis Top 100 is dit jaar voor het zestiende jaar door het AD vastgesteld. De krant toetst ziekenhuizen in heel Nederland door middel van openbare cijfers en geven ook patiënten de kans de ziekenhuizen bepaalde keurmerken toe te kennen.

De Ziekenhuis Top 100 maakt dit jaar voor de tweede keer onderscheid tussen algemene- of streekziekenhuizen en topklinische centra. Topklinische ziekenhuizen richten zich op complexe operaties en behandelingen, streekziekenhuizen verrichten vooral basiszorg.

Gelre ziekenhuizen Apeldoorn valt in de categorie topklinische centra. Lees hier meer over het beoordelen van de ziekenhuizen.

Vijfje

Gelre ziekenhuizen Apeldoorn behaalde dus de 24e positie in de categorie topklinisch ziekenhuis met een eindscore van 53,17. Het ziekenhuis is beoordeeld op verpleging, operaties, medicatie, oncologie, hart en vaten en opnameduur.

In de categorie topklinisch wint dit jaar – net als vorig jaar – het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch, met een score van 75,96 procent.Meer over Gelre ziekenhuizen Apeldoorn ontdekken?

Gelre ziekenhuizen Apeldoorn

ziekenhuizen

Albert Schweitzerlaan 31, Apeldoorn

Bekijk meer:ziekenhuizen

adv.