Yes! Het Ugchelse Bierfestival is terug

Door Britte van Erven 13 maart 2018

Eindelijk weer tijd voor een bierfestival dus zet ‘m in je agenda! Na het debuut van vorig jaar is het Ugchelse Bierfestival op 15 april terug met een tweede lentebok-editie. Albert Heijn van den Heuvel en Gall & Gall Ugchelen slaan de handen weer ineen om een leuk evenement te organiseren in Ugchelen.

Bier, bier en nog eens bier

Hoewel deze editie de lentebok-editie heet zijn er naast bokjes ook genoeg andere lentebieren. Vorig jaar had het festival veel bieren op fles en een aantal taps, maar dit jaar staan er maar liefst zestien taps voor je klaar. Van 14.00 tot 19.00 uur kun je aan de Molecatenlaan dus genieten van een heeeleboel bier én een lekker livemuziekje. Een wijntje of een frisje bestellen kan natuurlijk ook dus de gezelligheid is voor jong en oud.

EarlyBirdTickets

De entree voor het bierfestijn is gratis, maar EarlyBirdTickets zijn alvast te koop bij Albert Heijn van den Heuvel en Gall & Gall Ugchelen. Met een EarlyBirdTicket krijg je voor €15 zes biertjes of, als je honger hebt gekregen van al die liters bier, vijf bier plus een warme hap. Met een gewoon ticket ben je € 17,50 kwijt.

Albert Heijn Ugchelen supermarkten

Nu gesloten08:00 - 21:00

Molecatenlaan 30, Ugchelen (Apeldoorn)

Bekijk meer:supermarkten

Gall & Gall Ugchelen slijterijen

Nu gesloten10:00 - 18:00

Molecatenlaan 24B, Ugchelen (Apeldoorn)

Bekijk meer:slijterijen

adv.