Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woonwinkel Mik Mak gaat zijn deuren sluiten

Door Anne Sophie Schotman 15 mei 2019

Woonwinkel Mik Mak aan de Asselsestraat stopt ermee! De komende weken kun je er nog terecht voor hoge kortingen op meubels en woonaccessoires. 

Kringloopwinkel

Mik Mak begon in 1983 als een van de eerste kringloopwinkels van Nederland. Dat bleek een schot in de roos, de winkel werd geliefd onder Apeldoorners door het aanbod in gebruikte artikelen als meubels, witgoed, audio, video, platen, kleding en computers.

“Dat was voor ons en de klant een heel bijzondere tijd,” vertelt eigenaar Frits van den Nieuwendijk. “Maar toen Marktplaats een steeds grotere speler werd op de tweedehands markt moest er iets veranderen.”

Mik Mak opheffingsuitverkoop

Familiebedrijf

De overstap naar uitsluitend nieuwe meubels tegen lage prijzen bleek opnieuw een juiste keuze te zijn. Zoon Frits, die inmiddels aan het roer van het familiebedrijf staat: “Het was tijd voor een nieuwe aanpak. Alleen de gebruikte kledingafdeling bleef tot 2016 op de eerste etage in bedrijf. Mede door verkoop via internet waren wij erg succesvol met de verkoop van kasten, banken en eethoeken.”

Je kon voortaan terecht bij Mik Mak voor onder meer buffetkasten, vitrinekasten, verlichting en woonaccessoires. Er zijn ook geen levertijden, je kunt alle artikelen meteen mee naar huis nemen.

Opheffingsuitverkoop

Na 36 jaar hebben Franc en Frits besloten de zaak te verkopen. Mik Mak blijft nog een paar weken open voor de opheffingsuitverkoop. “Wij gaan onze huidige voorraad meubelen opruimen, volgens het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. En we willen al onze klanten en personeel danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen 36 jaar!”


Meer over Mik Mak ontdekken?

Mik Mak Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Asselsestraat 23, Apeldoorn

Bekijk meer:Permanent gesloten

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.