Welkoop Apeldoorn bestaat 5 jaar en viert feest!

Aangeboden door Welkoop 5 maart 2019

Welkoop Apeldoorn bestaat vijf jaar! Om deze bijzondere mijlpaal te vieren is het van donderdag 7 tot en met zondag 10 maart 2019 feest in de dier- en tuinwinkel. Zet je huisdier op de foto, bewonder het werk van een woodcarver, weeg je hond, test de grond uit je eigen tuin, krijg korting en win een barbecue! 

Feestweek

Op zaterdag 9 maart staat Welkoop Apeldoorn bol van de activiteiten. Ga bijvoorbeeld met je hond, kat of cavia op de foto bij de dierenfotograaf. Een zogenaamde woodcarver figuurzaagt fantastisch beelden uit een boomstam. En brood- en taartenbakker Niels zorgt er met zijn baksels voor dat de hele winkel ruikt naar verse broodjes.

De hele feestweek, van donderdag 7 tot en met zondag 10 maart, ontvangt iedere klant 20% korting op een product naar keuze.

Welkoop Apeldoorn jubileum
Lever je kassabon in en win een Weber BBQ! Foto: indebuurt.nl

Weber BBQ winnen!

Je wordt maar één keer vijf, dus dat moet je goed vieren. Daarom geeft Welkoop een Weber BBQ weg! Meedoen met deze actie doe je door tijdens de actieweek van donderdag 7 tot en met zondag 10 maart je kassabon bij de kassa in te leveren. Uit alle deelnemers trekt Welkoop een winnaar die de BBQ mag komen ophalen.

Vijf jaar ervaring

“We hebben het team de afgelopen jaren flink uitgebreid, ons assortiment zien groeien en vooral heel veel leuke dingen gedaan,” zegt bedrijfsleider Roy van de Vlekkert. “We hebben een hondenpolonaise gehouden bijvoorbeeld, zijn de beste Welkoop van Nederland geworden, we hebben een hondensnackbar gehad en helpen elk jaar het hondenzwemmen in het Boschbad organiseren. Dat maakt werken bij Welkoop zo leuk, het is nooit saai!”

Vanaf maart zal Welkoop Apeldoorn voor het eerst ook regelmatig op zondag open gaan. En zo staan er voor de komende tijd nog genoeg evenementen én veranderingen op het programma.

Welkoop Apeldoorn jubileumHooibergh

Welkoop is bijvoorbeeld gestopt met de verkoop van konijnen en knaagdieren. “Als we mensen adviseren over veel beweging en een groot hok voor hun nieuwe huisdier, kunnen we ze niet zelf hier in kleinere ruimtes houden,” legt Roy uit. “Dus we verkopen geen dieren meer. We krijgen er wel een Hooibergh voor terug. Dit is een groot hok, middenin de winkel, waar waarschijnlijk een aantal konijnen in gaan wonen. Zodat de beleving wel blijft.”

In de Hooibergh mogen kinderen straks de konijnen helpen voeren en verzorgen. Naar verwachting komt het nieuwe hok in mei in de winkel te staan.

Services

Maar wist je dat je bij Welkoop ook terecht kunt voor de meest uiteenlopende services? “Neem bijvoorbeeld eens een zakje grond mee uit je tuin. Wij testen het op de zuurgraad en voedingswaarde en geven op basis daarvan advies voor de aanleg en het onderhoud van je gazon, sier- en moestuin.”

Op de uitgebreide dierenafdeling van Welkoop ben je welkom om je hond te komen wegen. Medewerkers geven voedingsadvies en tips om je huisdier op een gezond gewicht te krijgen en houden. Daarnaast kun je een paardendeken laten wassen, verticuteermachines huren voor het onderhoud van je gazon en krijg je nieuwe apparatuur volledig gebruiksklaar mee naar huis.

Foto's: indebuurt.nl

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Welkoop. Meer over Welkoop ontdekken?

Welkoop tuincentra

Nu gesloten09:00 - 18:00

Laan van Spitsbergen 89, Apeldoorn

Bekijk meer:tuincentra

adv.