Verkeer

Hierom worden de straatstenen aan de Hoofdstraat vervangen

Verkeer
27 maart 2018

Nog geen anderhalf jaar lagen de stenen in het zuidelijke deel van de Hoofdstraat. Nu worden de klinkers alweer vervangen. Dit is waarom.

Busje komt zo – bewegende beelden van het busstation op het Sophiaplein in 1997

Toen in Apeldoorn
25 maart 2018

Busjes kwamen 21 jaar geleden zó aan rond het busstation van het Sophiaplein in Apeldoorn. 

Carwash Kleiboer opent tweede locatie in Apeldoorn

Nieuws
20 maart 2018

Wie zich afvraagt wat er met het braakliggend terrein tussen het spoor en de Woonboulevard langs de Zutphensestraat gaat gebeuren kan eindelijk weer slapen. Als alles volgens planning verloopt kunnen…

Fietsenstalling onder het station vanaf nu eerste 24 uur gratis

Nieuws
16 maart 2018

Dagje weg met de trein? Dan kun je je fiets vanaf 16 maart helemaal gratis stallen in de NS-fietsenstalling onder het station.

De Bruggelerbrug op de Landdrostlaan gaat even dicht

Verkeer
20 februari 2018

De Bruggelerbrug aan de Landdrostlaan is toe aan een flinke opknapbeurt. De brug over het Apeldoorns kanaal zal deels vervangen worden en ook het rijdek ondergaat een vernieuwing.

Mysterie: wat doen die camera’s plotseling in het centrum?

Mysteries
17 februari 2018

Misschien is het je al opgevallen: er hangen sinds kort camera’s op verschillende plekken langs de weg in het centrum van Apeldoorn. Wat filmen ze precies en waarom?

Let op! Wegwerkzaamheden rond het Wilhelminapark

Nieuws
11 februari 2018

Goed om te weten: Tussen maandag 12 en vrijdag 16 februari is de kruising Wilhelminapark – Mr. van Hasseltlaan – Canadalaan afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Alle treinverkeer Apeldoorn stilgelegd door storm

Nieuws
18 januari 2018

Vanwege de zware storm die door ons land raast heeft NS besloten alle treinverkeer in Nederland ‘tot nader orde’ te staken.

Code rood! Dit is de schade in Apeldoorn

Nieuws
18 januari 2018

Het stormde vandaag in Apeldoorn en niet zo’n beetje ook. Fietsen was bijna onmogelijk en zelfs als voetganger werd je bijna omver geblazen. Ondertussen waaiden de gevels en bomen ons…

Let op! Morgen minder treinen door storm

Nieuws
17 januari 2018

Omdat voor morgen, donderdag 18 januari, zware storm wordt voorspeld, nemen NS en ProRail het zekere voor het onzekere en rijden de treinen een aangepaste dienstregeling.

Pagina 1 van 5