Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verkeer

Deze nieuwtjes heb je afgelopen week gemist

15 mei 2020

Kan je door al het corona-nieuws het andere nieuws niet meer vinden? Geeft niet, wij zetten het voor je op een rij. Dit heb je afgelopen week gemist.

Gildenlaan ruim drie weken afgesloten: dit moet je weten

6 mei 2020

Weggebruikers in De Maten opgelet. Vanaf vandaag woensdag 6 mei is de Gildenlaan tussen de Laan van Erica en winkelcentrum de Eglantier tijdelijk afgesloten. Het asfalt en de bestrating worden…

Weekendoverzicht: achtervolging en twee ongelukken op de A50

4 mei 2020

Ondanks het coronavirus gebeuren en nog genoeg andere dingen in Apeldoorn. Heb je dat gemist? Geeft niks, wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Weekoverzicht: een jarige met nieuwe vriendinnen, een eenzijdig ongeval en kids mogen weer sporten

1 mei 2020

We hebben weer een bewogen week achter de rug. Het was Koningsdag, er was heel wat te doen over het publiek in de winkelstraten en nog veel meer ander nieuws….

Bussen rijden speciale corona dienstregeling in Apeldoorn: dit moet je weten

14 april 2020

Vanaf dinsdag 14 april kun je minder vaak met de bus. Vervoersmaatschappij Keolis heeft een speciale aangepaste corona dienstregeling ingevoerd, die tenminste geldig is tot en met 9 mei.

Weekendnieuws: van gekapte bomen tot een autobrand

30 maart 2020

Ondanks dat het nu wat rustiger is in Apeldoorn gebeurt er nog genoeg. Wij vertellen je wat er is gebeurd afgelopen weekend.

Nieuwe dienstregeling in Apeldoorn: rijdt jouw bus nog?

26 maart 2020

De nieuwe maatregelen tegen het coronavirus zijn te merken in het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer behoort tot vitale werkgroepen, dus de bussen rijden nog wel.

Nooit meer drukken op een oversteekknop voor het stoplicht

26 maart 2020

Een oplettende fietser zag dat er briefjes geplakt zijn op fietsverkeerslichtpalen bij de kruising van de Koninginnelaan met de Edisonlaan met daarop: ‘S.v.p druk met elleboog ofzo’. Goed bedoeld, maar…

Bussen in Apeldoorn rijden vakantierooster in verband met coronavirus

17 maart 2020

Vanaf woensdag 18 maart rijden er minder bussen door Apeldoorn. Busmaatschappij Keolis past de dienstregeling aan tot in ieder geval zaterdag 4 april.

Nieuwe maximumsnelheid op snelwegen bij Apeldoorn: dit gaat er veranderen

11 maart 2020

Apeldoornse automobilisten moeten vanaf maandag 16 maart 2020 de voet iets van het gaspedaal afhouden. Op alle snelwegen mag je overdag maximaal 100 kilometer per uur rijden. Het kan zijn…

Pagina 1 van 16

adv.