Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van Wamelen Optiek gaat verhuizen: dit gaat er gebeuren

Aangeboden door Van Wamelen Optiek 18 december 2019

Na 19 jaar begint Van Wamelen Optiek op winkelcentrum ’t Fort toch echt uit zijn voegen te barsten. De optiekzaak verhuist in februari daarom naar een groter pand op het winkelcentrum. En meer ruimte betekent voor eigenaren Eugène en Mascha nieuwe mogelijkheden! Dit gaat er gebeuren:

Gave brillen én specialistische zorg

Aan de Linie 385 krijgt de nieuwe Van Wamelen Optiek – naast een nieuw, warm interieur – onder meer een extra oogmeetruimte. “We hebben sinds kort een optometrist in dienst,” vertelt Eugène, “wat betekent dat we nog meer specialistische zorg kunnen bieden. We hebben korte lijnen met oogartsen en kunnen droge ogen en andere oogproblemen nu zelf onderzoeken en behandelen. Daar was enorm veel vraag naar en we merken dat mensen heel blij zijn dat dit nu hier kan.”

Maar je kunt bij Van Wamelen Optiek natuurlijk ook nog steeds terecht voor een gaaf montuur, lenzen of een mooie zonnebril. “Ook daar hebben we straks meer ruimte voor. Dat wilden we ook echt, meer mogelijkheden om onze collectie te presenteren.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Van Wamelen Optiek
Er wordt nog even hard gewerkt aan de nieuwe locatie. Foto: Van Wamelen Optiek

Nieuwste meetapparatuur

Heb je een nieuwe bril nodig? Brillenglazen worden tegenwoordig steeds nauwkeuriger. Het is dus steeds belangrijker dat de bril precies goed gecentreerd op je neus en oren staat.

“In de nieuwe zaak gaan we werken met een nieuwe meettechniek. Je neemt plaats voor een spiegel, waarin een videocentreersysteem zit. Door de nauwkeurigheid van deze meting kunnen we multifocale glazen perfect aanpassen aan jouw ogen.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Van Wamelen Optiek
De winkel krijgt langzaam vorm. Foto: Van Wamelen Optiek

Opening

De laatste week van januari zal de huidige locatie gesloten zijn, zodat de laatste hand kan worden gelegd aan de nieuwe zaak.

Op dinsdag 4 februari opent de nieuwe Van Wamelen Optiek in het rechter gedeelte van het oude pand van Blokker, aan de Linie 385.

Opruiming! Alle brillen €50

Ben je op zoek naar een nieuw montuur? Kom dan vooral nog even langs op de huidige locatie van Van Wamelen Optiek aan de Linie 309. Van nu tot de sluiting in januari kost elk brilmontuur dat in de winkel hangt maar €50!

Alles mag weg, want in de nieuwe winkel introduceert Van Wamelen de nieuwe collecties van vertrouwde merken én de collecties van nieuwe merken.


Meer over Van Wamelen Optiek ontdekken?

Van Wamelen Optiek opticiens

Gesloten09:00 - 17:30

Linie 385, Apeldoorn

Bekijk meer:opticiens

adv.