Restaurant Sizzles gaat verhuizen naar het pand van de Sociëteit

Door Anne Sophie Schotman 4 december 2018

Restaurant Sizzles aan de Koninginnelaan 37 krijgt na een grondige verbouwing een nieuw onderkomen in het pand van de Sociëteit. 

Samenwerking

De Sociëteit kan door een dalend ledental het markante witte gebouw aan de Kerklaan niet langer in eigendom houden.

De oplossing bleek een samenwerking tussen drie Apeldoornse partijen. Restaurant Sizzles, de Sociëteit Apeldoorn en Apeldoorners Rik Klinkhamer en Bas Gregoor (onder andere bekend van
Cityside Apartments) slaan de handen ineen om het pand een nieuwe bestemming te geven.

Verbouwing

Waar Rik en Bas de nieuwe eigenaren worden van het gebouw, gaat Sizzles zijn pand aan de Koninginnelaan verlaten om aan de Kerklaan na een grondige vernieuwing haar intrek te doen. De Sociëteit krijgt na de verbouwing een eigen ruimte in het gebouw om al haar activiteiten voort te zetten.

Esther Habers, mede-eigenaar van Sizzles, kan momenteel nog niet veel zeggen over de verhuizing. Begin volgend jaar wil ze de plannen voor de horecazaak rond hebben.

Opening

De verbouwing van het pand aan de Kerklaan start ‘op korte termijn’. Zo krijgt het complex bijvoorbeeld een nieuw entree.

De opening van het nieuwe onderkomen van Restaurant Sizzles en de Sociëteit Apeldoorn staat gepland voor 2020. Tot die tijd blijft Sizzles gewoon in haar oude pand. De activiteiten van de Sociëteit vinden tot de heropening plaats in restaurant De Boschvijver.


Meer over Sizzles ontdekken?

Sizzles restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 00:00

Koninginnelaan 37, Apeldoorn

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over Sociëteit Apeldoorn ontdekken?

Sociëteit Apeldoorn dienstverlening

Vandaag gesloten

Kerklaan 17, Apeldoorn

Bekijk meer:dienstverlening

adv.