Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Schoonheidswinkel HuidVit opent binnenkort in Apeldoorn

Door Natalie Polman 12 juni 2019

Misschien heb je het pand al gespot en al eens naar binnen getuurd: HuidVit aan de Korenstraat. Deze nieuwe schoonheidswinkel van Ciska Haverkamp opent binnenkort de deuren.

In het pand waar voorheen Hedgehog & Deer zat, opent zaterdag 22 juni HuidVit. Dit ‘een unieke schoonheidswinkel’ en ‘geen gewone beautysalon, maar een plek waar je weer blij wordt van je huid’, aldus eigenares Ciska Haverkamp.

HuidVit
Ciska Haverkamp is het gezicht achter HuidVit. foto Ellen Koetsier

Huidplan

Bij HuidVit kun je terecht voor een persoonlijk huidplan met écht gezonde verzorgingsproducten, huidsupplementen en make-up, schrijft Ciska ons per mail. “Net zoals je naar de sportschool gaat voor je conditie, kan ik je als ‘huidcoach’ of ‘personal trainer’ op weg helpen naar een gezonde huid.”

HuidVit
foto Ellen Koetsier

Van probleemhuid tot rimpeltjes

Dus, heb je een probleemhuid, wil je weten hoe je het beste uit je huid kunt halen, wil je die eerste rimpeltjes verzachten of heb je misschien last van acné? Ciska stelt met jou een huidplan op en maakt voor en tijdens het traject foto’s van je huid om de vorderingen vast te leggen en zo nodig het persoonlijke huidplan bij te stellen. Ook goed om te weten: een acné-behandeling bij HuidVit kun je declareren bij je zorgverzekeraar als je een aanvullende verzekering hebt.

“Door mijn gespecialiseerde opleiding weet ik dat er geen snelle wondermiddelen
bestaan”, zegt Ciska. “Wél is er echt vooruitgang te boeken met een probleemhuid, ook als je erg last hebt van acné. Zo kun je weer blij worden van je huid.”

HuidVit opent zaterdag 22 juni de deuren voor publiek.Meer over HuidVit ontdekken?

HuidVit

beauty en wellness

Gesloten10:00 - 17:00

Korenstraat 23, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.