Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

ReShare Store verkoopt feestkleding van WE Fashion

Door Natalie Polman 4 december 2018

ReShare Store Apeldoorn

Je feestelijke decemberoutfit kun je nu ook scoren bij ReShare Store. De winkel verkoopt nu namelijk tweedehands feestkleding van WE Fashion.

Zoek je nog een feestelijke jurk of mooi pak voor de feestdagen? Bij de Leger des Heils ReShare Store aan de Brinklaan hangt sinds een aantal dagen een collectie tweedehands feestdagenkleding van WE Fashion.

Klanten konden hun gedragen feestkleding de afgelopen weken inleveren bij alle honderd WE winkels in Nederland. “Een nieuwe outfit voor de feestdagen is zo ook binnen handbereik voor mensen die het niet breed hebben, of voor mensen die om het milieu te sparen het liefst tweedehands kopen”, aldus Sietske van Geel van de ReShare Store.

W E x R E S H A R E // Vanaf vandaag is de WE x ReShare collectie verkrijgbaar in al onze winkels. Kom dus snel langs…

Posted by ReShare Store on Thursday, 29 November 2018

Collecters item

Voor de echte fashion hunters hangt er in één van de tien ReShare Stores een wel heel speciaal collectors item van de Nederlandse modeontwerper David Laport. Speciaal voor de lancering van de WE x Nina collectie in 2016 ontwierp hij een zestal unieke designerstukken voor de catwalkshow die te zien was in de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. Eén van deze zes exclusieve stukken is voor een kleine prijs te vinden in één van de ReShare Stores.

Heb je zelf oude feestkleding?

Heb jij nog oude feestkleding achterin je kast liggen waar je vanaf wilt? Die kun je tijdens openingstijden ook doneren bij de ReShare Store.

Reshare Store Leger des Heils

De ReShare Store van Leger des Heils is open! Zo ziet hij eruit:

Vanaf vandaag, donderdag 12 juli, kunnen Apeldoornse vintagefans en tweedehandskledingfanaten hun ha...


Meer over ReShare Store Apeldoorn ontdekken?

ReShare Store Apeldoorn

vintage

Geopend10:00 - 18:00

Brinklaan 134, Apeldoorn

Bekijk meer:vintage

adv.