O jee! Kledingwinkel Coolcat vraagt faillissement aan

Door Natalie Polman 18 maart 2019

Is het einde van kledingwinkel Coolcat nabij? De kledingketen heeft het faillissement aangevraagd voor alle tachtig winkels in het land. Dus ook die in Apeldoorn.

In een persbericht schrijft het bedrijf dat in de afgelopen weken/maanden ‘alle mogelijkheden’ zijn verkend om de toekomst van CoolCat veilig te stellen. ‘Daarbij is onder andere gekeken naar aanpassingen in de winkelformule en de bedrijfsvoering maar deze verkenningen hebben helaas geen positief resultaat opgeleverd.’

Coolcat heeft naast tachtig winkels in Nederland nog zeventien winkels in België, twee in Luxemburg en zeven in Frankrijk. Deze vallen echter buiten de faillissementsaanvraag en blijven open.

Tot nader order open

Naar verwachting wordt het faillissement morgen dinsdag 19 maart uitgesproken. Dan wordt gekeken of er een doorstart mogelijk is.

De winkels en de webshop blijven tot nader order open, zo staat in het persbericht. De webshop geeft op moment van schrijven van dit artikel echter aan dat er op dit moment wegens een technische storing niet besteld kan worden.

Lees ook:

coolcat

Mysterie: wat zit er achter de gevel van CoolCat?

Dat er in de Apeldoornse binnenstad diverse historische gevels verstopt zitten onder moderne variant...

Intertoys Apeldoorn blijft open!Meer over CoolCat ontdekken?

CoolCat

kledingwinkels

Nu gesloten09:30 - 17:30

Hoofdstraat 93-95, Apeldoorn

Bekijk meer:kledingwinkels

Meer over

Nieuws

adv.