Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De toiletten van Het Apeldoorns Koffiehuys kregen een metamorfose en zo zien ze eruit:

Aangeboden door Het Apeldoorns Koffiehuys 18 januari 2020

De toiletruimte naast de keuken van Het Apeldoorns Koffiehuys heeft een flinke opknapbeurt gekregen. Eigenaar Monique Beckers: “Na 12,5 jaar waren we wel toe aan nieuwe toiletten.”

Bij Het Apeldoorns Koffiehuys staat hygiëne altijd al hoog aangeschreven. “Dat vind ik heel belangrijk,” legt Monique uit. “De schoonmakers komen hier elke dag langs en de tafels en stoelen worden élke dag volledig schoongemaakt, ook aan de onderkant.” De keuken en toiletten van de lunchroom zien er dus uit om door een ringetje te halen. Maar na 12,5 jaar was het tijd voor een paar innovaties, vond Monique.

Foto's: indebuurt.nl

Niks meer aanraken

Gaaf behang, een plantje, mooie hanglampen en een spotlight; de toiletten zijn in een heel nieuw jasje gestoken. Maar Monique heeft ook bewust gekozen voor een nieuw handen-was-en-droog-systeem. Op de nieuwe toiletten hoef je bij de Dyson-kraan niks meer aan te raken. De zeeppomp werkt automatisch, de kraan gaat vanzelf aan en je handen droog je door ze naast de kraan te houden. In 14 seconden zijn je handen schoon en droog!

“Maar we hebben nu ook vloerverwarming. Dus mochten er nog waterdruppels van je handen vallen, dan zijn ze zo weer weg. Dat staat een stuk netter dan spetters op de grond.”

Apeldoorns Koffiehuys toiletten

Beter voor het milieu

Naast praktisch en hygiënisch is het nieuwe systeem ook een stuk duurzamer. “Hiervoor droogden mensen hun handen met papieren handdoekjes, dit is een stuk beter voor het milieu.” De handdroger produceert volgens Dyson 3,6 gram CO2 per droogbeurt. Dit is tot 79% minder dan bij het gebruik van papieren handdoeken.

Het nieuwe systeem werkt eenvoudig en effectief. Voor wie er toch niet helemaal uitkomt; er komen nog bordjes met aanwijzingen, maar het Koffiehuys-team laat het je ook graag even zien.

Apeldoorns Koffiehuys
Foto: indebuurt.nl

Het Apeldoorns Koffiehuys

Naast heel comfortabel naar de toilet gaan, kun je bij Het Apeldoorns Koffiehuys ook heel lekker eten en drinken. De lunchroom staat bekend om zijn befaamde high tea, met handgemaakte taarten en sandwiches. Of probeer een salade, club sandwich of een stuk zelfgemaakte appeltaart bij je koffie of thee.

Met al zijn gezellige hoekjes en nisjes is Het Apeldoorns Koffiehuys een populaire plek om bij te kletsen met een ontbijtje of een uitgebreide lunch. En met de nieuwe toiletten is er helemaal geen reden meer om nog weg te gaan!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Het Apeldoorns Koffiehuys. Meer over Het Apeldoorns Koffiehuys ontdekken?

Het Apeldoorns Koffiehuys lunch

Gesloten12:00 - 17:00

Korenpassage 37, Apeldoorn

Bekijk meer:lunch

adv.