Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe locatie Doomijn Kinderopvang aan Kanaal Noord geopend

Aangeboden door Doomijn Kinderopvang 13 november 2019

Speels, nieuwsgierig en avontuurlijk; je wil zeker weten dat de vaardigheden én ontwikkelingsgebieden van je kind gestimuleerd worden als jij naar je werk bent. Bij kinderopvang Doomijn weten ze hoe ze dat aan moeten pakken. De nieuwste locatie van de kinderopvang is maandag 11 november geopend aan Kanaal Noord en dat betekent nieuwe plekken om te bewegen, te leren en te ontdekken.

Veelzijdige ruimte

De nieuwe locatie aan Kanaal Noord blijkt een lekker overzichtelijke, open ruimte waar rennen en ravotten altijd mogelijk zijn. Maar soms wil je kleintje even rustig bijkomen en dat kan ook gewoon. Er zijn her en der kleine hoekjes ingericht die de geborgenheid bieden om even te relaxen. Een veelzijdige locatie dus, precies wat jouw kind nodig heeft toch?

Flexibel en praktisch

Extra handig aan de nieuwe locatie is de flexibiliteit. Je hoeft niet maanden vooruit te plannen, want er zijn verschillende soorten opvang mogelijk. Werk je onregelmatig? Bij Doomijn kun je ook terecht voor superflex, incidentele opvang en flexibele opvang.

De nieuwe locatie ligt dichtbij de snelweg en je kunt recht voor de deur parkeren om tussen 7.00 en 19.00 je kind te brengen of te halen. Zit jouw spruit al op school? Dan regelen de medewerkers van Doomijn het ophalen van basisschool de Diamant Kristal en Dalton Sterrenschool de Vliegenier.

Doomijn Kinderopvang
Foto: Doomijn Kinderopvang

Voor alle leeftijden

Er is plek voor de allerkleinste baby’s tot kinderen van 7 jaar. Doomijn Kinderopvang aan Kanaal Noord heeft een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang, waar voor elke doelgroep een eigen methodiek is ontwikkeld. Spelend leren onder begeleiding van geschoolde professionals met ruime ervaring staat daarbij altijd centraal.

Zelf ervaren

Tijd om grenzen te verleggen? Bij Doomijn kan het op iedere leeftijd! Kijk op doomijn.nl/locaties/kinderdagverblijf-kanaal-noord voor contactinformatie, dan kun je zelf ook eens een kijkje nemen en de splinternieuwe locatie ervaren.


Meer over Doomijn Kinderopvang ontdekken?

Doomijn Kinderopvang kinderopvang

Postbus 1064, Zwolle

Bekijk meer:kinderopvang

adv.