Woon- en lifestylewinkel LUFF is open en zo ziet het eruit

Door Natalie Polman 22 februari 2019

Misschien had je het gelezen bij ons: LOCA is dicht, maar LUFF gaat open! En wel vandaag, vrijdag 22 februari. Zo ziet het eruit.

LOCA aan de Mariastraat sloot in januari de deuren. Eigenares Willeke de Vries en haar compagnon Sabina Watimena kondigden meteen aan verder te gaan met LUFF, een nieuwe woon-, lifestyle- en modewinkel aan de Asselsestraat 162.

“De nadruk ligt meer op deco en minder op kleding”, zegt Sabina. Het is hier ook qua oppervlakte wat kleiner dan bij LOCA, maar het oogt ruimer.”

Bij Luff vind je behalve een grote collectie Kletspotten, die Willeke ooit introduceerde bij LOCA, onder meer lampenkappen, klokken, vazen, tuinposters, sieraden en kleding.

Webshop

“Parkeren kan hier makkelijk even voor de deur”, zegt Willeke. Als je écht geen tijd hebt om in de winkel langs te gaan, kun je binnenkort ook shoppen in de webshop. “Die had LOCA niet”, zegt Sabina.

foto's indebuurt

Opening

LUFF opent vanmiddag vrijdag 22 februari om 15.00 uur officieel de deuren. De eerste veertig betalende bezoekers krijgen een trendy attentie mee naar huis. Het openingsfeestje duurt tot 20.00 uur.Meer over LUFF Lifestyle ontdekken?

LUFF Lifestyle

woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:00

Asselsestraat 162, Apeldoorn

Bekijk meer:woonwinkels

  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.