De VLVT in de Korenstraat is open en zo ziet het eruit!

Door Kas Rodermond 3 oktober 2018

De VLVT in Apeldoorn heeft al een tijdje zijn deuren geopend in de Korenstraat. De tweede winkel aan de Hoofdstraat gaat binnenkort open. Wij namen vast een kijkje aan de Korenstraat!

Zo ziet VLVT eruit

VLVT heeft onlangs wel winkel aan de Korenstraat Apeldoorn in geopend , en zo ziet die winkel eruit:

Locatie Hoofdstraat

De tweede locatie van de VLVT zal in dit pand aan de Hoofdstraat komen. Maar wanneer dit filiaal daadwerkelijk opent is nog niet duidelijk, zoals jullie zien staan er hier en daar al wel een paar etalagepoppen voor de ramen. foto indebuurt

Amsterdamse modezaak

Vanaf 15 september zou de van oorsprong Amsterdamse modezaak VLVT ook een nieuwe vestiging aan de Hoofdstraat openen, maar die opening laat nog even op zich wachten.

Hoelang precies is nog niet duidelijk, wat we wél weten is dat er exclusievere collecties op die locatie aan de Hoofdstraat te verkocht zullen worden.

Zodra we meer te weten komen over de opening laten we het jullie zo snel mogelijk weten. Voorlopig moeten de klanten het doen met de collectie die in de Korenstraat verkrijgbaar is.

VLVT

Hoofdstraat 131, Apeldoorn

Lees ook:

Dit is de nieuwe locatie van The Body Shop en zo ziet het eruit

Zoals we allemaal weten wordt op dit moment de Oranjerie verbouwd en daardoor hebben veel winkels mo...
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.