TK Maxx in de Oranjerie gaat bijna open!

Door Natalie Polman 20 maart 2019

Een nieuwe winkel in de Oranjerie! Kledingketen TK Maxx opent op donderdag 11 april een gloednieuw filiaal in het winkelcentrum.

De nieuwe winkel van TK Maxx in Apeldoorn is de eerste in het oosten van Nederland. De winkel zit verder op nog tien locaties, in onder meer Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Groningen. Het warenhuis draagt ook meteen bij aan de metamorfose van de Oranjerie.

Wat is TK Maxx?

TK Maxx biedt een ‘gigantische selectie’ mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen van grote merken, die tot 60 procent goedkoper zijn dan de adviesprijs. Daarnaast is er een uitgebreid beauty aanbod en een grote home afdeling.

Inkopers van de ‘off-price retailer’ speuren het hele jaar door de wereld af om de beste merken te vinden voor een fractie van de adviesprijs, waardoor de winkels meerdere nieuwe leveringen per week binnen krijgen. Zo verandert het assortiment continu en is weg echt weg.

Opening

Vanaf 10.00 uur op donderdag 11 april ligt de rode loper klaar voor de eerste enthousiaste schatzoekers, die zich kunnen uitleven op 1.754 vierkante meter shopruimte.

Toen in Apeldoorn: de bouw en opening van winkelcentrum Oranjerie

Winkelcentrum Oranjerie ondergaat momenteel een grote verbouwing. Maar hoe zag de opening van dit wi...
oranjerie

Verbouwingsupdate: een kijkje in de Oranjerie

Hoe zit winkelcentrum Oranjerie er momenteel uit? Tijd voor een update! De verbouwing van de Oran...


Meer over TK Maxx ontdekken?

TK Maxx

warenhuizen

Vandaag gesloten

Oranjerie 219, Apeldoorn

Bekijk meer:warenhuizen

  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.