Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij The Glam Factory kun je straks make-up workshops volgen

Door Natalie Polman 26 april 2017

Hoe maak je nou een perfect lijntje boven je ogen en hoe blijft je lippenstift perfect zitten? Vanaf mei kun je dat leren tijdens make-up workshops in The Glam Factory in Apeldoorn aan de Nieuwstraat, naast Nano Interieur.

The Glam Factory

Achter The Glam Factory zit een team van visagisten, stylisten en fotografen. Samen mochten ze al werken op De Nacht van de Mode Groningen en de Amsterdam Fashion Week. Geen amateurs dus!

the glam factory
foto The Glam Factory

Prachtige omgeving

Bij The Glam Factory kunnen vrouwen leren make-up aan te brengen in 2,5 uur durende workshops. Een vriendinnenuitje, waarbij je zelf het thema bepaalt. En dat in een “prachtige omgeving, voor een optimale beleving”, zegt Vincent de Vries van The Glam Factory. Daarbij werkt het bedrijf samen met het professionele make-up merk Golden Rose, dat er ook te koop zal zijn. “Een merk dat in 93 landen te koop is, maar niet bij Etos of Kruidvat”, verzekert Vincent ons.

Heleboel herrie

Het concept moet uiteindelijk verspreiden in heel Oost-Nederland, Apeldoorn is de eerste locatie. The Sunfactory, een zonnebankstudio die drie maanden geleden opende aan de Asselsestraat, hoort bij het bedrijf. Halverwege mei zal The Glam Factory openen met “een heleboel herrie”, aldus Vincent. “Er komt een aantal BN’ers en we houden een openingsactie.” Welke BN’ers komen en wat voor acties we kunnen verwachten, dat is nog even geheim. Volg The Glam Factory via Facebook en hou indebuurt.nl in de gaten.

Apeldoorn: [mc4wp_form id=”17″]


Meer over The Glam Factory ontdekken?

The Glam Factory beauty en wellness

Nieuwstraat 46, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.