Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Naast trampolinehal Street Jump opent straks ook een Virtual Reality gamehal!

Door Natalie Polman 27 juni 2019

Binnenkort opent Street Jump Apeldoorn, Apeldoorns derde trampolinepark, haar deuren. Maar er is meer! Naast springen kun je straks ook gamen aan de Christiaan Geurtsweg 11; er is namelijk ook een Virtual Reality gamehal: VR Arcade.

street jump
Aan Indoor Trampolinepark Street Jump aan de Christiaan Geurtsweg 11 wordt in de komende weken de laatste hand gelegd aan Indoor Trampolinepark Street Jump. Eigenaar Diederik Miedema: ‘Het is niet het eerste trampolinepark in Apeldoorn, maar er is ruimte en markt voor een derde, maar dan wel het leukste en stoerste trampolinepark.’

Dit is Street Jump

Street Jump Apeldoorn is de derde trampolinehal van Apeldoorn; na Bounz en Krazy Kangaroo zal deze hal op woensdag 10 juli de deuren openen. Wethouder Mark Sandmann zal de hal officieel openen om 17.00 uur, waarna Zilver Schmitz (‘oud’ Jeugd Kampioen Trampolinespringen een demo geeft. Vanaf 19.00 uur is dan de eerste Club Jumping met DJ Chiel van Tongeren.

Het dak van het voormalige PostNL-gebouw aan de Christiaan Geurtsweg 11 is opgehoogd, waardoor er een trampoline-hal van bijna 2.500 m2 is ontstaan.

Je kunt springen in tien verschillende area’s met vijftig trampolines. Daarnaast kun je over grote obstakels heen springen, is er een big Airbag, een Jumpcaroussel en een groot Ninja Parcours. De diverse Jump area’s verschillen van niveau en moeilijkheidsgraad.

Reserveren voor Street Jump kan vanaf donderdag 11 juli 17.00 uur.

Virtual Reality arcade-hal

Klaar met springen? Leef je uit in de 200 m2 grote Virtual Reality arcade-hal genaamd VR Arcade. Na London, Amsterdam, Delft en Helmond is dit de vierde VR Arcade-locatie in Nederland met ‘exclusieve’ en meerdere multiplayer VR-games.

In sessies van ongeveer een half uur stappen twee tot vijf spelers, bepakt met een virtual reality bril, ‘geweer’ en backpack in een nieuwe realiteit en bewegen zich vrij rond in een virtuele wereld om de missie van een game te volbrengen. VR gaming is een mix van spel, stressbestendigheid, samenwerking en fun. Voor de spelers geldt als minimumleeftijd 13 jaar (vergezeld door een volwassene).

Vanaf vandaag donderdag 27 juni kun je VR Arcade Apeldoorn reserveren via www.vrarcade.nl.

vr arcade
Van links naar rechts op de voorgrond: Demy Bonhof (bedrijfsleider Street Jump Apeldoorn), de eigenaren Guus van Loenen en Diederik Miedema en twee bouwers van Street Jump gaan ‘ten strijde’ in een testsessie van VR Arcade. Voor de toeschouwers is het fun dat op twee beeldschermen (links boven op de foto) buiten de VR ruimte de spelers kunnen worden gevolgd in hun spel. foto VR Arcade

Meer over Street Jump Apeldoorn lees je hier.

street jump

Dit is wanneer Apeldoorns derde trampolinepark Street Jump opent

We hebben al Bounz en sinds december 2018 Krazy Kangaroo, maar vanaf eind juni komt daar een derde t...


Meer over Street Jump ontdekken?

Street Jump

indoor speeltuinen

Gesloten12:00 - 20:00

Christiaan Geurtsweg 11, Apeldoorn

Bekijk meer:indoor speeltuinen

  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.