Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Restaurant Sizzles verhuist binnenkort naar monumentaal pand aan de Kerklaan

Door Natalie Polman 3 augustus 2020

Restaurant Sizzles gaat binnenkort verhuizen van de Koninginnelaan naar een monumentaal pand aan de Kerklaan én krijgt een nieuwe naam.

Eind 2018 kondigden we aan dat restaurant Sizzles zou gaan verhuizen naar het gebouw van Sociëteit Apeldoorn, aan de Kerklaan.

Inmiddels is de restauratie en verbouwing van dit monumentale pand uit 1879 al een tijd op weg. In oktober is het dan zover: Sizzles heropent op deze nieuwe locatie, op de begane grond.

De Sociëteit, de oudste vereniging van Apeldoorn, huurt straks een nieuwbouwruimte die zich onder het terras van het restaurant bevindt. Daar komen onder meer een kegelbaan en twee biljarts.

Nieuwe naam

Het restaurant, dat sinds ruim veertien jaar aan de Koninginnelaan zit, zal op 15 augustus aanstaande de deuren sluiten.

“Vanaf dat moment staat alles in het teken van ons nieuwe culinaire project want aan de Kerklaan zal genieten meer dan ooit centraal staan. Na de opening in oktober zullen wij zeven dagen per week voor u geopend zijn voor een gastronomische avond uit, maar ook voor de lunch of een gezellig kopje koffie in de ochtend”, aldus het restaurant in een nieuwsbrief.

‘Aan de Kerklaan zal genieten meer dan ooit centraal staan’

Met de verhuizing krijgt Sizzles ook een nieuwe naam. Welke dat wordt, houdt het restaurant nog even geheim.


Meer over Sizzles ontdekken?

Sizzles restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Koninginnelaan 37, Apeldoorn

Bekijk meer:restaurants en horeca

“Lees ook:” ids=”104682,106439,107026,106978,106618,105610,105648,107316″ design=”large”]

  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.