Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pretty Tall en Tough&Tall verder als House of Tall

Door Natalie Polman 28 augustus 2018

Lange Apeldoorners kopen hun kleding binnenkort niet meer bij Pretty Tall, Tough & Tall of Long Tall Sally, maar in het nieuwe House of Tall.

Toen we Inez Scheper interviewden, was ze eigenaresse van damesmodezaak Pretty Tall en herenmodezaak Tough & Tall op winkelcentrum De Eglantier. Ook had ze een zaak in Hoofddorp.

Nog geen maand later kondigde Inez aan dat ze ging samenwerken met het Engelse merk Long Tall Sally. Die heeft krap een jaar later echter alle fysieke winkels afgestoten en dus gaat Inez weer zelfstandig verder.

Uitverkoop en heropening

Dat doet ze onder de naam House of Tall. Tot donderdag 30 augustus scoor je in de Apeldoornse winkel nog kleding tijdens de magazijnuitverkoop. Vrijdag 31 augustus is de winkel  gesloten in verband met een ombouw.

Komende zaterdag 1 september heropent de winkel dan onder de nieuwe naam House of Tall. Met een nieuwe collectie, schoenen in grote maten en kleding voor lange mannen en lange vrouwen.

Pretty Tall

Pretty Tall verkoopt kleding én een stukje zelfvertrouwen aan lange mensen

Apeldoorner Inez Scheper (45) begon kledingwinkel Pretty Tall omdat ze met haar 1,90 meter zelf nerg...
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.