NovaSkin aan de Arnhemseweg gaat open en zo ziet het eruit

Door Natalie Polman 19 april 2019

Huidstudio en brow bar NovaSkin opent zaterdag 20 april aan de Arnhemseweg 189. Dit doen ze en zo ziet het eruit.

Huidstudio

NovaSkin is een huidstudio waar iedereen – jong of oud, man of vrouw – terecht kan voor allerlei huid- en wenkbrauwbehandelingen. “Voor elke huid en elk huidprobleem is er een oplossing.” aldus Eline Boute van NovaSkin. “Met een uniek nieuw concept helpen wij mensen blijvend aan een stralende huid.”

novaskin
Eline Boute en haar collega Lizzy

Voorheen zat NovaSkin onder één dak met een haarstylist. Omdat haar wachtlijst zo groeide, werd het tijd voor een grotere en zelfstandige locatie, zo vertelde Eline ons eerder. Aan de Arnhemseweg heeft NovaSkin voldoende groeimogelijkheden. Er zijn al volop nieuwe plannen in ontwikkeling, zo verklapt Eline.

Brow bar

Ook voor je wenkbrauwen kun je bij Eline’s salon terecht, want NovaSkin biedt verschillende Anastasia en henna brow treatments. Daarnaast kun je er ook permanente make-up laten aanbrengen.

Zo ziet het eruit

BrowBar bij NovaSkin. foto's NovaSkin
Behandelruimte 1.
Behandelruimte 2.

Opening

NovaSkin opent komende zaterdag 20 april tussen 11.00 en 17.00 uur. Iedereen is die dag uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en kennis te maken. Hapjes en drankjes staan klaar en er zijn verschillende leuke acties die dag.Meer over NovaSkin ontdekken?

NovaSkin

beauty en wellness

Gesloten09:30 - 17:30

Fortunalaan 88, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness

  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.