Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe schoonheidssalon in Apeldoorn: ShinyQ Nails and Beauty

Door Anne Sophie Schotman 4 april 2019

De Brinklaan is deze week weer een stukje levendiger geworden! Aan het eind, op nummer 47, kun je voortaan bij ShinyQ Nails and Beauty terecht voor een manicure, pedicure, voetbehandeling en een boost voor je nagels! Wij namen vast een kijkje. 

Eigen salon

Eigenaar Angelina Nguyen (33) komt eigenlijk uit Arnhem. Als pedicure en nagelstylist heeft ze in haar woonplaats jarenlang ervaring opgedaan, voor ze de stap nam om in Apeldoorn haar eigen schoonheidssalon op te zetten. Angelina: “Alle producten die we gebruiken zijn natuurlijk, gekeurd, traceerbaar en over de hele wereld geliefd. Bovendien hebben wij voor het kleuren van je nagels een speciale diptechniek die je nergens anders in Apeldoorn vindt.”

Foto's: indebuurt.nl

Hand- en voetverzorging

In het splinternieuwe ShinyQ Nails and Beauty kun je terecht voor cosmetische hand- en voetverzorging. Of het nu gaat om een manicure, pedicure, verlenging van je hand- of teennagels of een kleurtje op je nagels. “Maar we kunnen ook helpen bij veel voetproblemen. We doen dat met behulp van een spa-waterbad. Als je voeten zijdezacht zijn kun je ze namelijk veel makkelijker en comfortabeler behandelen.”

Uniek: nail dipping

Minder bekend onder Apeldoorners is de speciale dipping voor je nagels waar ShinyQ zich mee onderscheidt. “We brengen een basecoat aan op je nagels die zo goed als geurloos is. Daarna dip je je nagels in een van onze 160 kleuren dip powder. De kleur blijft drie weken zitten. Het voordeel van deze methode is dat het niet stinkt, je zit hier niet in de nagellaklucht, en het is beter voor je nagels dan de normale gellak.”

Openingsactie

“ShinyQ moet een mooie, schone salon zijn waar mensen zich fijn voelen,” zegt Angelina. “Voor nu beginnen we met deze behandelingen, maar over een tijdje wil ik ook mijn kennis gebruiken om bijvoorbeeld gezichtsbehandelingen aan te bieden, wimperextensions te zetten en make-up aan te brengen.”

Ben je benieuwd geworden? Neem zelf een kijkje en profiteer van de openingsactie. De hele maand april krijg je een introductiekorting van 20% op alle behandelingen.


Meer over ShinyQ Nails and Beauty ontdekken?

ShinyQ Nails and Beauty beauty en wellness

Geopend10:00 - 18:00

Brinklaan 47, Apeldoorn

Bekijk meer:beauty en wellness
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.