Nieuw in Apeldoorn: zonnepanelenspeciaalzaak mét een showroom

Aangeboden door Solar Inclusief 20 maart 2019

Aan de Spadelaan 25 opent zaterdag 23 maart 2019 een bijzondere nieuwe zaak. In de showroom van het nieuwe Solar Inclusief zie je direct hoe zonnepanelen op jouw dak erbij komen te liggen, of het dak nu plat is of schuin.

Eigenaar Mark Belt opent Solar Inclusief officieel op zaterdag 23 maart tussen 15.00 en 17.00 uur. Je bent dan welkom om met een hapje en een drankje de nieuwe zonnepanelenspeciaalzaak te komen bekijken. Als publiekstrekker bij de opening is een elektrische BMW van dealer Dusseldorp te bewonderen.

Opgeknapt pand

Solar Inclusief is gehuisvest in een pand met industriële uitstraling, dat door een aantal enthousiaste medewerkers volledig is opgeknapt. Op de benedenverdieping vinden bezoekers een kinderhoek en een ontvangstbalie waar je terecht kunt met al je vragen.

Of neem plaats in het ‘nostalgisch’ hoekje met een bar en enkele oude apparaten aan de muur. Het pand ademt een huiselijke sfeer en is uitgevoerd in grijs en geel, de typische Solar-kleuren.

“Ons onderscheid ten opzichte van anderen is de showroom”

Zonnepanelen en warmtepompen

Bovenin het pand heeft Mark een instructiezaal gerealiseerd voor mensen die meer willen weten over zonnepanelen of warmtepompen. Warmtepompen gaan volgens Mark namelijk een grote toekomst tegemoet als vervanger van de cv-ketel. Ook denkt Mark erover de bovenruimte in de toekomst te verhuren. “Maar dit is nog toekomstmuziek. Ik ga eerst maar eens proberen geld te verdienen met mijn team.”

Parkeren kan overigens gewoon voor de deur. “Ik werkte tot voor kort vanuit huis, maar ik ben helemaal uit mijn jasje gegroeid. Vandaar dat ik op zoek was naar een ander pand.”

Solar Inclusief
Eigenaar Mark Belt (links) en medewerker Maikel Blankevoort hebben hard gewerkt om de showroom
in te richten (Foto: Gert Perdon)

Showroom

“Ons grote onderscheid ten opzichte van andere leveranciers van zonnepanelen is de showroom,” legt Mark uit. “Er zijn natuurlijk meer aanbieders van zonnepanelen in onze regio, maar de meesten hebben geen showroom. Bij ons kun je gewoon even binnenlopen en je oriënteren, zonder dat je meteen de druk voelt om iets te kopen.”

In de showroom van Solar Inclusief staan verschillende opstellingen om een idee te geven van alle mogelijkheden. “Kijk rustig rond en stel al je vragen. Het wordt meteen inzichtelijk hoe de panelen op je eigen dak eruit komen te zien. Het feit dat de Spadelaan op loopafstand van de binnenstad ligt, vlak achter het station, maakt het voor bewoners van het centrum ook makkelijk om even aan te wippen.”

Onderhoud en schoonmaak

Solar Inclusief levert en monteert zonnepanelen bij zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf vertegenwoordigt acht merken, waarvan het hoofdmerk Qcell is. Ook kun je je zonnepanelen bij Solar Inclusief laten onderhouden en schoonmaken. En vind je het ingewikkeld om de teruggave van de BTW die op de aanschaf van zonnepanelen is betaald zelf te regelen? Dan doen Mark en zijn team het voor je.

De opening van Solar Inclusief is op 23 maart tussen 15.00 en 17.00 uur. Benieuwd geworden? Kom langs aan de Spadelaan 25 en neem zelf een kijkje of klik hieronder op de oranje knop voor meer informatie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Solar Inclusief. Meer over Solar Inclusief ontdekken?

Solar Inclusief speciaalzaken

Spadelaan 25, Apeldoorn

Bekijk meer:speciaalzaken
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.