Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Apeldoorn: UBN Uitzendbureau zet Apeldoorners aan het werk

Aangeboden door UBN Uitzendbureau 6 maart 2019

Mannen en vrouwen die een baan zoeken in de logistiek- of industrie-sector moeten voortaan naar de Paslaan 17 gaan. Daar opende UBN Uitzendbureau onlangs namelijk zijn pas geverfde deuren. Vestigingsmanager Gertjan den Ouden en collega Pascal Brink, senior consultant, vertellen wat ze voor Apeldoorners kunnen betekenen.

Logistiek en industrieel

“Waar we ons in onderscheiden,” zegt Gertjan, “is onze specialisatie in logistieke en industriële functies voor schoolverlaters, MBO-ers en MBO-plussers. En door onze relaties binnen de logistiek en industrie, hebben we ook veel administratieve functies in die sector.” De nieuwe vestigingsmanager neemt jaren ervaring vanuit het kantoor in Amsterdam met zich mee om mensen in Apeldoorn bij te staan in hun zoektocht naar werk. “We hebben nu in totaal zeven UBN-vestigingen, met name in de randstad. Daarnaast hebben we bij zeven grote bedrijven een constructie opgezet, waarbij wij intern alle personeelszaken van het bedrijf regelen.”

Toen vleesverwerkingsbedrijf Ameco, een belangrijke partner van UBN Uitzendbureau, kort geleden naar Apeldoorn verhuisde, besloot UBN mee te verhuizen om ook hier een vestiging op te zetten. Gertjan en Pascal zijn het gezicht van het nieuwe uitzendbureau aan de Paslaan.

“Bij ons is niks in beton gegoten, we zoeken altijd een oplossing.”

De perfecte match

Het uitgebreide netwerk van UBN in deze branches en de ervaring van Gertjan en Pascal brengt veel voordelen voor Apeldoornse werkzoekenden. “We kennen de logistieke wereld op ons duimpje en kunnen daardoor zowel met de klant als met een werkzoekende goed meedenken.”

Persoonlijk contact staat daarbij voorop. “Dat begint al bij de opdrachtgever. We komen langs om te kijken hoe het gaat op de werkvloer. Waar is het bedrijf naar op zoek? En wat voor type persoon past daarbij? We zenden nooit iemand uit zonder eerst zelf te kijken.” Om diezelfde reden is er ook altijd eerst een persoonlijke kennismaking met een kandidaat. “We willen weten wie we voor ons hebben, om te kijken of het kan matchen met een bedrijf.”

UBN Uitzendbureau
Foto: indebuurt.nl

Opleidingsmogelijkheden

Van heftrucker tot orderpicker, productiemedewerker of chauffeur; Bij UBN Uitzendbureau vind je de meest uiteenlopende functies binnen de logistiek en industrie.

“Maar ook ongeschoolden kunnen bij ons terecht. We hebben intern opleidingsmogelijkheden om iemand op onze kosten de juiste certificaten te laten behalen. Of je nu graag machineoperator of zager wilt worden. Je leeftijd of geslacht maakt niet uit, als je handig bent en de motivatie hebt om te leren ben je welkom. Bij ons is niks in beton gegoten, we zoeken altijd een oplossing.”

UBN Uitzendbureau
Foto: indebuurt.nl

Intercedent gezocht

Klinkt de missie van UBN Uitzendbureau je als muziek in de oren? Mooi! Gertjan en Pascal zijn nu al op zoek naar een derde collega die ook de rol van intercedent op zich kan nemen. “Al tijdens de weken naar de opening toe werd duidelijk dat we versterking nodig hebben. We hebben veel aanvragen van bedrijven gekregen en voeren sinds vorige week al veel gesprekken met potentiële werknemers.”

Alle vacatures van UBN Uitzendbureau Apeldoorn vind je op de website. Of kom langs voor een kop koffie en een gesprek over jouw kansen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door UBN Uitzendbureau. Meer over UBN Uitzendbureau ontdekken?

UBN Uitzendbureau dienstverlening

Geopend08:30 - 17:30

Paslaan 17, Apeldoorn

Bekijk meer:dienstverlening
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.