Porsches en herenmode: State of Art opent zijn deuren in Apeldoorn

Aangeboden door State of Art 12 juli 2018

Vanaf vrijdag 13 juli is Apeldoorn weer een kledingwinkel rijker. State of Art, een aanwinst van Nederlandse bodem, opent zijn deuren aan de Hoofdstraat. Wij spraken storemanager Karin de Vries over de nieuwe winkel.

Nederlandse kwaliteit

Bij State of Art Apeldoorn aan de Hoofdstraat 144 kunnen mannen nu terecht voor een volledige outfit. Want behalve broeken, shirts, polo’s en jassen heeft de kledingwinkel ook alles om je garderobe af te maken. Van sokken tot stropdassen en van tassen tot handschoenen. “Voornamelijk van katoen, linnen en andere natuurlijke materialen.”

“Wat State of Art onderscheid van andere merken, is dat het van echt Nederlandse makerij is,” legt Karin uit. “Dat zegt iets over de kwaliteit. En de lijnen zijn kort, dus we kunnen altijd net dat beetje meer service bieden.”

State of Art
Foto: State of Art

Mode en Porsche

State of Art staat overigens niet alleen bekend om zijn mooie herenkleding. De liefde voor Porsche van oprichter Albert Westerman heeft er namelijk toe geleid dat het merk onlosmakelijk is verweven met de autosport. “Op het hoofdkantoor in Lichtenvoorde staat een collectie van meer dan 30 Porsches. Exclusieve exemplaren die met veel zorg worden onderhouden en regelmatig meedoen aan rally’s. Ook op de Concours d’Elegance in Apeldoorn waren een aantal uitvoeringen te zien.”

Collecties

Maar ook in de collectie komt die liefde voor de autosport naar voren. Karin: “We hebben de State of Art racing collectie, met poloshirts, vesten, overhemden en petten in heldere kleuren. Daarnaast hebben we drie collecties. De modern fit met een wat strakkere snit, de comfort fit en de regular fit. Het mooie van een Nederlands merk is dat het rekening houdt met Nederlandse maten. We hebben bijvoorbeeld broeklengtematen 32, 34 en 36.”

State of Art
Foto: State of Art

Opening

Tijdens de opening op vrijdag 13 juli word je in stijl ontvangen. Met een exclusieve rally Porsche als blikvanger en een rode loper als warm welkom, kun je vanaf vrijdag 10.00 uur een kijkje komen nemen in de nieuwe winkel. De koffie en thee staat klaar, bubbels gaan rond en op zaterdag 14 juli voegt een bandje zich bij dit geheel om de feeststemming er goed in te brengen.

“Ons team van vier super enthousiaste modedames heeft erg veel zin om te beginnen! Als je volledig achter een product staat kun je het op een oprechte en eerlijke manier verkopen.” Je bent dus van harte welkom!

State of Art kledingwinkels

nu open11:00 - 17:30

Hoofdstraat 144, Apeldoorn

Bekijk meer:kledingwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.