Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Apeldoorn: Pizzeria & Grillroom La Villa opent zijn deuren op Anklaar

Door Anne Sophie Schotman 24 april 2020

Vandaag, vrijdag 24 april 2020, is een bijzondere dag voor winkelcentrum Anklaar. Ondanks alles opent Pizzeria & Grillroom La Villa voor het eerst zijn deuren. Goed nieuws voor Apeldoorners die van lekker eten houden!

Pizza’s, vleesgerechten en specialiteiten

Bij La Villa kun je terecht voor ambachtelijke pizza’s, vleesgerechten en verschillende specialiteiten. Het nieuwe restaurant beschikt over ruim 50 zitplaatsen, waarbij de gerechten ook afgehaald kunnen worden. Ook is het mogelijk om de gerechten aan huis te laten bezorgen.

Foto's: La Villa

Zolang de huidige maatregelen gelden wordt La Villa Apeldoorn alleen geopend voor afhalen en bezorgen. “Het is ontzettend jammer,” zegt eigenaar Mahmut Gören, “dat wij onze gasten niet gelijk bij de opening kunnen verwelkomen in ons nieuwe restaurant. We hebben ontzettend hard gewerkt om het zo mooi mogelijk te maken, maar hopelijk kunnen we over een tijdje alsnog een openingsfeestje organiseren. Op dit moment doen we gewoon ons best om zo goed mogelijk met de nieuwe samenleving om te gaan, en hopen we dat al onze gerechten in de smaak gaan vallen bij Apeldoorners. We hebben de juiste maatregelen genomen om de gerechten af te halen en we hebben extra voorzorgsmaatregelen genomen om de bezorging vlot te laten verlopen”

Zonovergoten terras

Naast alle gerechten die te bestellen zijn bij La Villa Apeldoorn, kun je ook er ook terecht voor ambachtelijk schepijs. “Met dit lekkere weer kan een goed ijsje natuurlijk niet ontbreken op onze kaart,” zegt Marlena Gören.

“Daarom hebben we ook heerlijk ambachtelijke schepijs op het menu staan, welke wij ook verwerken in leuke specials deze zomer. We hebben een groot terras op het plein, waar kinderen ook veilig kunnen spelen. Ondanks alle omstandigheden hebben we dan ook ontzettend veel zin om onze deuren te openen.”

Opening

De opening, die oorspronkelijk gepland stond op 7 april, werd door de maatregelen rondom het coronavirus uitgesteld. Maar nu kunnen liefhebbers zich dan toch echt verheugen op de gerechten van La Villa.

De opening van La Villa Apeldoorn vindt vrijdag 24 april 2020 om 12.00 uur plaats. Daarna is het restaurant dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Online bestellen kan via de website en telefonisch via 055-3033183.Meer over La Villa ontdekken?

La Villa

pizzeria's

Gesloten16:00 - 22:00

Operaplein 15, Apeldoorn

Bekijk meer:pizzeria's

  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.