Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mr.Green is een hippe plek waar iedereen mag werken, eten en borrelen en zo ziet het eruit

Door Natalie Polman 17 april 2019

Misschien heb je de grote banner aan de Wapenrustlaan zien hangen: ‘Mr.Green is open now’. Wij namen een kijkje bij deze nieuwe hotspot waar je kunt werken en vergaderen in stijl, maar net zo goed lekker kunt eten, borrelen of ontspannen.

Een fijne plek waar je graag koffiedrinkt, werkt, luncht, vergadert en afspreekt met vrienden voor een borrel, of je nu voor jezelf werkt, een groot of klein bedrijf hebt, of in loondienst werkt: dat is Mr.Green, dat vandaag woensdag 17 april opende in het voormalig ABN-gebouw aan de Wapenrustlaan.

mr.green
foto Mr.Green

Het nieuwe werken

‘Het nieuwe werken’, oftewel flexibel omgaan met je werktijd, werklocatie en het richten op resultaat in plaats van aanwezigheid (op een kantoor); de Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen tilt dit met zijn Mr.Green naar een hoger niveau.

Vergaderruimtes zijn al per tien minuten te boeken

Verwaijen transformeert met zijn Green.DNA vastgoed om tot een hippe en stijlvolle plek waar je volledig verzorgd kunt werken, lunchen en vergaderen en doopte deze plek om tot Mr.Green. Ook aan de Lange Amerikaweg en aan de Laan van het Omniversum vind je locaties van Mr.Green.

Op tafel tekenen

mr.green
foto Mr.Green

Bij Mr.Green aan de Wapenrustlaan kom je binnen in een bar – met een waanzinnige watervalprojectie op een enorm led-scherm erachter – waar je lekker wat kunt gaan drinken terwijl je wacht op je afspraak, of vast wat kunt gaan werken.

Vergaderen, overleggen, brainstormen of juist even ontspannen of je hoofd leegmaken doe je in één van de vele verschillende vergaderruimtes – die soms meer lijken op woonkamers – met namen zoals de Batcave, Showroom, Tekenkamer – waar je op tafel mag tekenen! – en Board Room, die je al per tien minuten (!) kan boeken.

Om echt te ontspannen kun je voor een drankje naar de bar of verder door naar de shuffleclub, waar je kunt ontbijten, lunchen of dineren of even kunt shufflen, een sport die Verwaijen in Engeland zag en die wel wat wegheeft van curling.

Een plek die voelt als thuis

Je kunt natuurlijk thuis gaan werken en dat is “af en toe best is het best relaxt”, aldus Sam, “maar heel productief en inspirerend is het niet. Andere mensen en de juiste omgeving inspireren! En, zichtbaarheid en netwerken loont. Daarnaast werkt de printer thuis nooit, en zal je zelf ook nooit een echte barista worden… Maar het gevoel en de sfeer van thuis zijn wel heel fijn en dus vind je bij Mr.Green een plek die voelt als thuis!”

‘Zichtbaarheid en netwerken loont’

Kortom: Mr.Green wil een inspirerende werkplek te creëren met hetzelfde comfortgevoel als thuis aan de keukentafel, de dynamiek van een hip lunchcafé en de faciliteiten van een kantoor. Al is er geen flip-over te bekennen en hoef je voor een presentatie ook niet in de weer met kabels: in elke vergaderruimte is een scherm aanwezig waarop je draadloos via WePresent inlogt.

Vergaderruimte War Room. foto indebuurt
foto Mr.Green
Showroom. foto indebuurt
Tekenkamer. foto indebuurt
Ruimte Slowmotion. foto indebuurt
Boardroom. foto Mr.Green
foto Mr.Green
Shuffleclub. foto indebuurt

Vrijheid in een urban hotspot

Ook wanneer je geen ambities hebt om voor jezelf te beginnen, moet er volgens Verwaijen alternatief zijn. “We verlangen naar vrijheid, maar we pakken hem niet. De momenten dat je thuis nog even aan het werk bent, daar mag best iets tegenover staan.”

Mede daarom hoopt Mr.Green op termijn ook een plek te worden die elke vrijdag wordt omgetoverd tot urban hotspot met underground DJ, cocktails en een volle shuffleclub waar mensen heerlijk hun vrijmibo vieren. “Want het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen.”Meer over Mr.Green WP11. ontdekken?

Mr.Green WP11.

werkplekken

Gesloten07:30 - 19:00

Wapenrustlaan 11, Apeldoorn

Bekijk meer:werkplekken

  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.