Nieuw in Apeldoorn: Herenkapsalon Bennie Koopman Asselsestraat

Aangeboden door Herenkapsalon Bennie Koopman Asselsestraat 7 februari 2019

Kapper Bennie Koopman (56) opende dinsdag 22 januari 2019 een splinternieuwe herenkapsalon aan de Asselsestraat 127A in Apeldoorn. Wij maakten tussen twee knipbeurten door kennis.

Je kent Bennie Koopman waarschijnlijk van zijn herenkapperszaak aan de Imkersplaats. Al jaren is dit namelijk het vertrouwde adres van veel Apeldoornse mannen en jongens. “Het kappersvak zit in de familie,” vertelt Bennie. Mijn vader had altijd een kapperszaak in Beekbergen.”

Als vanzelf rolt Bennie op jonge leeftijd in het vak. Hij gaat in de leer bij een kapsalon in Kampen, gaat in 1980 werken in een salon in de Maten en begint uiteindelijk in 1996 zijn eigen zaak: Herenkapsalon Bennie Koopman.

Nieuwe uitdaging

En dan geeft kapper Ruud Grob aan de Asselsestraat aan dat hij wil stoppen met zijn kapsalon. “We spraken elkaar vorig jaar tijdens een cursus. Ik gaf aan dat ik interesse had in het openen van een tweede filiaal. Een paar maanden later – wel wat sneller dan verwacht – nam hij opnieuw contact op of ik dat nog steeds wilde. Zijn kapsalon aan de Asselsestraat stond te koop.”

Bennie besluit ervoor te gaan. “Ondanks mijn leeftijd,” lacht hij. “Ik wilde nog één keer die ervaring van een nieuwe zaak. Het is een enorme uitdaging en levert, behalve stress, ook heel veel energie op. Je moet het namelijk laten slagen.”

Bennie Koopman Asselsestraat

Ervaring en kennis

In drie weken tijd wordt de oude kapsalon omgebouwd tot een echte Bennie Koopman. Nu staat het voltallige team van vijf kappers en kapsters op twee locaties klaar om mannen en jongens weer mooi in de plooi te krijgen. Of je nu een baard hebt of niet, en of je nu van een klassiek of modern kapsel houdt.

“Er komen hier jongens van 3, van 20 en van 90 jaar. We zijn niet alleen een barbier, maar echt een herenkapper. Onze kracht is denk ik dat we veel cursussen volgen en dus aan alle vragen en stijlen kunnen blijven voldoen. We hebben veel ervaring en kennis in huis.”

Foto's: indebuurt.nl

Woensdag kidsday!

Leuk meegenomen: iedere woensdag krijgen kinderen tot en met 11 jaar €3 extra korting. Komen vader en zoon beiden hun haar laten knippen? Dan krijgen ze ook beiden €3 korting. En alsof een perfecte coupe nog niet genoeg is om de rest van de dag te stralen krijgen de jongens na hun knipbeurt ook nog iets lekkers of een cadeautje!

Eigenlijk wel toe aan een nieuw kapsel? Bij Bennie Koopman kun je heel eenvoudig online een afspraak inplannen. Ga naar www.herenkapsalonbenniekoopman.nl, of klik hieronder op de oranje knop om direct een afspraak te maken bij Bennie Koopman Asselsestraat.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Herenkapsalon Bennie Koopman Asselsestraat Meer over Herenkapsalon Bennie Koopman Asselsestraat ontdekken?

Herenkapsalon Bennie Koopman Asselsestraat kappers

Nu open09:00 - 18:00

Asselsestraat 217a, Apeldoorn

Bekijk meer:kappers
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.