Er wordt gewerkt in de Nieuwstraat: dit komt erin

Door Natalie Polman 8 oktober 2018
sushi next
foto indebuurt

Er wordt gewerkt in de Nieuwstraat en Hoofdstraat, vlakbij het Caterplein. Dat gamehal The Game Box zich hier gaat vestigen, hadden we al gemeld. Nu hebben we meer nieuws: er komt een sushirestaurant!

Sushi Next

Misschien weet je het nog, een tijd terug meldden we dat sushi- en grillrestaurant Sushi Next zich in onze binnenstad zou gaan vestigen. Nu is het dan bijna zover.

Drie panden zijn nu één

Sushi Next heeft drie panden gehuurd aan de Nieuwstraat 70, Nieuwstraat 72 en Hoofdstraat 157. Door een kleine technische ingreep heeft het team de panden samen kunnen voegen tot één pand.

In totaal zijn de panden samen circa 600 m2 groot. Al enige tijd wordt ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds en vaak zelfs nog ’s nachts gewerkt om het restaurant paraat te maken.

Zó gaat het eruit zien

De kozijnen en luifels aan de kant van de Nieuwstraat zullen compleet worden vernieuwd. Zie de illustratie voor een indruk van het nieuwe vooraanzicht.

Verdere details over de stijl, het concept en dergelijke, zijn voorlopig nog geheim. We houden je op de hoogte!

sushinext

Opening

Door bepaalde vertragingen gaat het niet lukken om de beloofde 5 november de deuren van Sushi Next te openen. De huidige verwachting is dat het restaurant haar deuren eind december zal openen.

Lees ook

the game box

Speelhal The Game Box gaat bijna open (en wij weten wanneer)

Jawel, het is bijna zover: de gloednieuwe speelhal The Game Box aan de Hoofdstraat opent zeer binnen...

Sushi Next

sushi restaurants

Nu gesloten17:00 - 22:00

Nieuwstraat 70-72, Apeldoorn

Bekijk meer:sushi restaurants

  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.