Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er komt een tosti-zaak vlakbij het Caterplein: Fantostisch Apeldoorn

Door Natalie Polman 15 oktober 2019

Tosti-liefhebbers kunnen een vreugdesprongetje maken: er komt een tosti-zaak vlakbij het Caterplein. En ja, je kunt er ook tijdens het uitgaan terecht.
Hij was nooit “een type voor een broodtrommeltje” en dus ging hij tijdens zijn lunchpauzes ergens snel wat halen. “Maar je belandt al snel bij de grotere ketens.”

’s Nachts na het stappen hetzelfde verhaal. “Dan kun je naar de snackbar of shoarmazaak. Wel wat karig voor een stad als Apeldoorn.”

Tosti’s

En dus zat Jeroen Stob op een avond te denken. “Wat is elk moment van de dag lekker, lust iedereen en kun je flink mee variëren zonder dat het heel ingewikkeld wordt? Tosti’s!”

Die avond was vier jaar geleden. De oud-medewerker van cultuurpodium Gigant bleef broeden op het idee, tot dit moment. “Ik ben 25 en heb nog geen kinderen, als ik het wil doen, moet ik het nu doen.”

Fantostisch

De verbouwing van zijn Fantostisch is begonnen. “In eerste instantie een werktitel met een knipoog”, lacht Jeroen, “maar eigenlijk gewoon een prima naam.”

Fantostisch wordt een to go zaak waar je “net zo goed de hele middag kunt zitten als je wilt” met natuurlijk de klassieke ham-kaas tosti, maar ook een tosti gezouten met zeewier die een umami smaak biedt. “De vijfde smaak”, weet Jeroen. “Met op het brood Bloody Mary boter…”

Zelf samenstellen

En zo zal Fantostisch seizoensvariaties bieden en bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om eigen tosti’s samen te stellen. “We zullen veel verschillende brood aanbieden en aanraden en ook glutenvrije en vegan opties bieden.”

Vrijdag 22 november opent Fantostisch de deuren!


Meer over Fantostisch Apeldoorn ontdekken?

Fantostisch Apeldoorn lunch

Gesloten09:00 - 17:00

Hoofdstraat 155, Apeldoorn

Bekijk meer:lunch

Lees ook:

oranjerie

JA! Deze keten opent binnenkort de deuren in de Oranjerie

Meldden we onlangs nog dat de deuren van winkelcentrum Oranjerie zeven dagen per week open zullen zi...
pepernotenfabriek apeldoorn

JA! De Pepernotenfabriek is open in Apeldoorn!

Jawel! De Pepernotenfabriek is neergestreken in Apeldoorn. Vanaf vandaag vrijdag 27 september kunnen...
de beren

Bezorgrestaurant De Beren vanaf nu geopend in Apeldoorn!

We hebben er even op moeten wachten, maar De Beren heeft de deuren van hun eerste bezorgrestaurant i...
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.