Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je weten over de nieuwe Shoeby in Anklaar

Aangeboden door Shoeby Anklaar 5 oktober 2019

We zijn weer een winkel rijker! En niet zomaar eentje want vanaf woensdag 9 oktober kunnen modeliefhebbers hun fashionhart ophalen bij de nieuwe Shoeby in winkelcentrum Anklaar. De grand opening wordt gevierd met toffe openingsacties. Daar wil je natuurlijk snel bij zijn. Super snel eigenlijk! Want de eerste 25 klanten krijgen 50% korting. Shoeby opent om 09.00 uur.

In de nieuwe Shoeby winkel shop je altijd de laatste trends voor dames, heren en kids. Shoeby staat voor een verrassende, eigenzinnige collectie die vaak wisselt en altijd ‘on trend’ is. Eén ding is zeker: dankzij de diversiteit aan stijlen én de kleine series, ben je verzekerd van een unieke look. Zo word jij moeiteloos het stralend middelpunt van iedere gelegenheid. “En heb je tijd? Dan krijg je ook nog een goede kop koffie of thee en voorzien wij jou van een persoonlijk stijladvies”, vertelt shopmanager Rachael Vink.

Maar er is meer!

Naast de actie voor de 25 snelste klanten kun je  ook gebruik maken van 20% korting op de gehele collectie (tot en met zondag 13 oktober, m.u.v. collectie Fred van Leer en collectie Nicolette) Dat is een mooie gelegenheid om jouw nieuwe najaarsgarderobe in te slaan. En om jouw look helemaal compleet te maken kun je je op woensdag 9 oktober van 13.00 tot 17.00 laten adviseren door een beauty expert.

Rachael: “We gaan er op oktober en de rest van de week een mooi feestje van maken. Wij van Shoeby zijn super enthousiast om de winkel aan het Operaplein 109 in winkelcentrum Anklaar te openen.”

Save the date!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Shoeby Anklaar. Meer over Shoeby Anklaar ontdekken?

Shoeby Anklaar kledingwinkels

Gesloten09:00 - 17:00

Operaplein 109 , Apeldoorn

Bekijk meer:kledingwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.