Dit is wanneer Apeldoorns derde trampolinepark Street Jump opent

Door Natalie Polman 9 juni 2019

We hebben al Bounz en sinds december 2018 Krazy Kangaroo, maar vanaf eind juni komt daar een derde trampolinepark bij: Street Jump opent dan de deuren.

Trampolinepark Street Jump opent donderdag 27 juni aanstaande officieel haar deuren in Apeldoorn, in het voormalig postsorteercentrum van PostNL aan de Christiaan Geurtsweg 11.

Het dak van het voormalige PostNL-gebouw is opgehoogd, waardoor er een trampoline-hal van bijna 2.500 m2 is ontstaan.

Jumpen

Bij Street Jump Apeldoorn kun je ‘jumpen’, oftewel van de ene naar de andere trampoline springen. Dit kan op tien verschillende area’s met in totaal zo’n vijftig trampolines.

‘Er is ruimte en markt voor een derde, maar dan wel het leukste en stoerste trampolinepark’

Daarnaast kun je over grote obstakels heen springen, is er een big Airbag, een Jumpcaroussel en een groot Ninja Parcours. De diverse Jump area’s verschillen van niveau en moeilijkheidsgraad.

Stoerste

Street Jump is een landelijke franchiseketen en Street Jump Apeldoorn is een initiatief
van Diederik Miedema, eigenaar van Monkey Town Apeldoorn, en zijn compagnon voor
Street Jump Guus van Loenen.

Zoals we als schreven, Street Jump is niet het eerste trampolinepark in Apeldoorn. Maar zo zegt Diederik Miedema: “Er is ruimte en markt voor een derde, maar dan wel het leukste en stoerste trampolinepark”, aldus Diederik.

Meer

Voor of na het jumpen kun je chillen in de horeca area. Eén keer in de maand is er Club Jumping en verandert Street Jump in een club met dj en laserlampen. Voor de jonge gasten is er drie keer in de week MiniJump.

Naast Jump Fitness, Trick lessen en individueel jumpen kun je bij Street Jump straks je groeps-, bedrijfs-, familie- of kinderuitje/-feestje vieren.

Gratis jumpen

Voorafgaand aan en na de officiële opening – donderdag 27 juni van 10.00 tot 15.00 uur of vrijdag 28 juni van 10.00 – 17.00 uur kunnen scholen en (sport)verenigingen een uur reserveren om gratis te komen jumpen onder begeleiding van Jump Masters. De inschrijving hiervoor is vanaf heden mogelijk. Hebben scholen en verenigingen een persoonlijke uitnodiging gemist, dan kunnen zij reserveren door te mailen naar Demy Bonhof: [email protected] Per uur zijn 75 mensen welkom.Meer over Street Jump ontdekken?

Street Jump

indoor speeltuinen

Nu gesloten15:00 - 21:00

Christiaan Geurtsweg 11, Apeldoorn

Bekijk meer:indoor speeltuinen

  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.