Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de opvolger voor ’t Cafeetje van Marja

Door Natalie Polman 13 juni 2019

’t Cafeetje van Marja heet vanaf 1 augustus Lunchroom Evi’s. Floor Huisman (24) zal deze nieuwe zaak runnen, in het pand waar Marja Fahner 6,5 jaar lang haar ‘cafeetje’ runde.

Zoals we eerder al schreven gaat Marja per 1 juli met pensioen. Een opvolger heeft ze inmiddels gevonden. De 24-jarige Floor Huisman zal de zaak omturnen tot lunchroom Evi’s.

Floor studeerde aan de Hotelschool en is ook de dochter van Saskia Huisman, de eigenaresse van Farmers Steakhouse. “Dus ik ben niet onbekend in deze wereld”, vertelt ze aan De Stentor.

Evi’s

Per 1 juli neemt Floor de zaak over van Marja, waarna ze eerst ‘even een maand’ gaat klussen, vertelt ze aan het dagblad. De uitstraling van de zaak aan de Hoofdstraat 166 wordt volgens haar heel anders dan het nu is. “Een stuk strakker, met kitscherige details.” Een deel van de inboedel van ’t Cafeetje van Marja zal ze echter overnemen.

De menukaart zal ook veranderen. Zo zal ze kleine gerechtjes serveren – een soort tapas, maar dan als  lunch – geserveerd op planken, zo vertelt ze aan de krant.


Meer over ’t Cafeetje van Marja ontdekken?

’t Cafeetje van Marja cafés

Geopend10:00 - 21:30

Hoofdstraat 166, Apeldoorn

Bekijk meer:cafés

Lees ook:

cafeetje van marja

Marja van ’t Cafeetje van Marja: ‘Bijna alle klanten die hier komen ken ik door en door’

Op het eerste gezicht lijkt 't Cafeetje van Marja op een doodnormaal café. Maar bij binnenkomst word...
cardzstore & more

Kaarten-en cadeauwinkel Cardzstore & More gaat stoppen

Cardzstore & More aan de Deventerstraat gaat zijn deuren sluiten. De kaarten- en cadeauwinkel sluit ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.