Cool! Er komt een jazzfestival naar Apeldoorn

Door Kas Rodermond 12 februari 2019

Op 21 september brengt theater Orpheus een splinternieuw jazzfestival naar Apeldoorn! De naam van het nieuwe Apeldoornse festival is nog niet bekend. Wel weten we dat het jazzicoon ‘Peter Beets’ een van de headliners zal zijn. 

Op zaterdag 21 september 2019 gaat het nieuwe theaterseizoen van de schouwburg van start met de eerste editie van het jazzfestival. Op deze dag komen jong talent en grote namen samen om de pannen van het dak te spelen in Orpheus. Het is dus een festival bedoeld voor jong en oud.

Zes podia

Het festival biedt een divers programma met een mooie mix van stijlen en generaties. Volgens de directeur van Orpheus, Mirjam Barendregt, is dat ook juist het gene wat het festival zo mooi gaat maken. “Ik ben ontzettend trots op alle fantastische namen die we hebben weten vast te leggen voor de eerste editie van ons jazzfestival,” aldus Mirjam. ”“Ik ben ervan overtuigd dat we met dit sprankelende programma zowel de echte liefhebber als het grote publiek aanspreken.”

Het festival is verdeeld over zes podia die bestaan uit drie theaterzalen, twee foyers en het theaterrestaurant. Op 14 maart wordt het complete programma gepresenteerd.

Kaartverkoop

De kaartverkoop van het jazzfestival begint tijdens de lanceringsavond op donderdag 14 maart.

  • Earlybird tickets (tot 13 mei): €17,50
  • Reguliere tickets: €22,50
  • Aan de deur: €25,00

Lees ook:

nirvana

7 x deze wereldbands en artiesten stonden ooit in Apeldoorn

Ooit kwamen er wereldse namen uit de muziekwereld gewoon naar Apeldoorn voor een concert. Welke? Dez...

Meer over Theater & Congres Orpheus ontdekken?

Theater & Congres Orpheus theaters

Nu open10:00 - 22:00

Churchillplein 1, Apeldoorn

Bekijk meer:theaters
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.