Carwash Kleiboer Woonboulevard is open en wij namen een kijkje

Aangeboden door Carwash Kleiboer Sleutelbloemstraat 12 februari 2019

In december draaiden de zachte textiellappen van de splinternieuwe wasstraat van Carwash Kleiboer hun eerste rondes. Hoog tijd voor een bezoekje dus.

Carwash Kleiboer Woonboulevard
Foto: Carwash Kleiboer

Tweede vestiging

Eind december ging de tweede vestiging van Carwash Kleiboer aan het Rietveld stilletjes open om proef te draaien. Inmiddels draait de wasstraat op volle toeren en zie je alleen nog glimmende auto’s de Woonboulevard verlaten.

Let op: je kunt Carwash Kleiboer Woonboulevard bereiken door de ingang van de Woonboulevard te nemen.

Carwash Kleiboer Woonboulevard
Foto: Carwash Kleiboer

Overdekt stofzuigen

Of het nu vriest, sneeuwt of regent, bij de nieuwe wasstraat kun je ook het interieur van je auto altijd warm en droog schoonmaken. In het overdekte hal is plek voor 25 auto’s en kun je gratis stofzuigen en je voetenmatten reinigen. Check ook gelijk even je bandenspanning en je bent weer onderweg!

Carwash Kleiboer Woonboulevard is net als de locatie Sleutelbloemstraat van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 9.00 tot 18.00 uur. Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de nieuwe wasstraat en kom langs voor een schone auto!

Een impressie van onze nieuwe tweede wasstraat op de woonboulevard in Apeldoorn.

Posted by Carwash Kleiboer on Thursday, 3 January 2019


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Carwash Kleiboer Sleutelbloemstraat. Meer over Carwash Kleiboer Sleutelbloemstraat ontdekken?

Carwash Kleiboer Sleutelbloemstraat wasstraten

Nu gesloten08:00 - 20:00

Sleutelbloemstraat 69, Apeldoorn

Bekijk meer:wasstraten
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.