Nieuw in Apeldoorn

Deze heren gaan nieuw leven blazen in dit pand aan het Caterplein en wel hiermee

Nieuw in Apeldoorn
20 april 2018

Apeldoorn kan zich opmaken voor de komst van een nieuw eet- en borrelgelegenheid. Daarmee is de voormalige stek van restaurant The Rolling Chef opgevuld.

Deze winkel komt volgende maand naar De Eglantier

Nieuw in Apeldoorn
19 april 2018

De leegstand op De Eglantier wordt langzamerhand opgevuld. Komende maand mag het winkelcentrum weer een nieuwe winkel verwelkomen.

Dit komt er in dit pand aan de Hoofdstraat

Nieuw in Apeldoorn
17 april 2018

Er wordt hard gewerkt in het pand aan de Hoofdstraat 60. Waar eerst de Blue32 en later een Silvercreek Outlet zaten komt namelijk nu Van Os tassen en koffers. De…

Binnenkort in Apeldoorn: banken- en fauteuilswinkel Prominent

Nieuw in Apeldoorn
6 april 2018

We kunnen binnenkort weer heerlijk achterover leunen in Apeldoorn, want aan de Asselsestraat opent over een paar weken Prominent; een woonwinkel gespecialiseerd in zitcomfort. 

Interieur pop-up store Mo-Ca Home is open en zo ziet het eruit

Nieuw in Apeldoorn
21 maart 2018

De Koninginnelaan heeft een nieuwe aanwinst op gebied van mooie spulletjes voor je interieur: Mo-Ca Home. Zó ziet de pop-up store eruit.

Binnenkort in Apeldoorn: modewinkel Pura Vida

Nieuw in Apeldoorn
19 maart 2018

Weer een pand gevuld en weer goed nieuws voor alle vrouwen in Apeldoorn! Aan de Hoofdstraat 102, tussen Rituals en Chasin’ opent binnenkort de nieuwe damesmodewinkel Pura Vida. 

Marokkaanse woonwinkel Artizana is open en zo ziet het eruit

Nieuw in Apeldoorn
19 maart 2018

Liefhebbers van Marokkaanse meubels en woonaccessoires kunnen hun hart ophalen: de nieuwe woonwinkel Artizana is geopend.

Hotspot! De Kater is terug als ginbar en wij namen een kijkje

Nieuw in Apeldoorn
17 maart 2018

Apeldoorns eerste echte ginbar heeft zijn deuren geopend! En met meer dan 30 gins op de kaart en een behoorlijke metamorfose achter de rug is Proeflokaal De Kater op het…

Alvast binnenkijken in het nieuwe koffiehuisje Het Kletskopje

Nieuw in Apeldoorn
16 maart 2018

‘Koffie bij Sien’ staat er op de ruit van Het Kletskopje aan het Schubertplein. Het staat voor de oud-Hollandse gezelligheid die eigenares Sien Schumacher met het nieuwe koffiehuisje wil uitstralen.

Het nieuwe Van der Valk Hotel Apeldoorn is open – wij mochten binnenkijken

Nieuw in Apeldoorn
12 maart 2018

Van der Valk Hotel Apeldoorn aan de A50 is geopend – Indebuurt Apeldoorn kreeg een rondleiding in het gloednieuwe gebouw.

Pagina 1 van 9