Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw! High Tea Apeldoorn bezorgt de beroemdste high tea van Apeldoorn thuis

Aangeboden door Het Apeldoorns Koffiehuys 17 oktober 2020

Zelfs een nieuwe gedeeltelijke lockdown houdt Monique Beckers van Het Apeldoorns Koffiehuys niet tegen. Met haar splinternieuwe bezorgservice High Tea Apeldoorn kun je de beroemdste high tea van Apeldoorn gewoon bij je thuis laten bezorgen. Volgens planning kunnen de high tea’s vanaf woensdag 21 oktober worden bezorgd.

Een high tea met letterlijk alles erop en eraan. Dat is het idee achter het nieuwe High Tea Apeldoorn.

Krijg je de grote doos thuisbezorgd dan pak je dus eerst een roze tafelkleedje, servetten, servies, bestek, verschillende soorten thee en een gezellig kaarsje uit. Daarna haal je met één beweging de etagère uit de doos, tot de bovenste laag gevuld met taart, sandwiches, wraps, fruit en meer lekkere dingen. Je hoeft alleen nog water te koken en je high tea is gereed!

Al 13 jaar een bestseller

“Onze high tea is al dertien jaar onze bestseller,” zegt Monique. “Tijdens de eerste lockdown zijn we hem gaan bezorgen in een cateringdoos. Maar ik werd een paar weken geleden om 5.00 uur ’s ochtends wakker en dacht: er moet een nieuw jasje om de high tea voor de bezorging.”

Want wat de high tea van Het Apeldoorns Koffiehuys zo befaamd maakt is naast de goede inhoud óók de presentatie. “Op het moment dat we in de zaak onze high tea op de etagère op tafel zetten, zijn mensen eigenlijk altijd al onder de indruk. En dan moeten ze hem dus nog proeven.” Het idee voor High Tea Apeldoorn, de eerste compleet aangeklede high tea-bezorgservice van Apeldoorn, was geboren.

Zelfde dag thuisbezorgd!

Volgens planning worden de high teas vanaf woensdag 21 oktober bezorgd.

Je kunt een high tea bestellen voor twee, vier, zes, et cetera personen. En of je hem nu voor jezelf, voor de juf, voor de buren of voor opa en oma bestelt, in Apeldoorn levert het team van High Tea Apeldoorn hem dezelfde dag nog thuis af (of op een ander moment naar keuze natuurlijk).

  • Voor 9.00 uur besteld? Dan wordt de high tea dezelfde dag tussen 10.00 en 12.00 uur bij je thuis bezorgd.
  • Voor 12.00 uur besteld? Dan wordt de high tea dezelfde dag tussen 14.00 en 15.00 uur bij je thuis bezorgd.
High Tea Apeldoorn
Foto: High Tea Apeldoorn

Flesje prosecco cadeau

De high tea kost voor twee personen €39,50 en is op highteaapeldoorn.nl te bestellen. Hij is ook glutenvrij of vegetarisch te bestellen. Zwanger of niet zo’n viseter? Bestel dan de variant met kip in plaats van zalm. Om de start van High Tea Apeldoorn te vieren krijg je de eerste maand bij je bestelling een feestelijk flesje prosecco cadeau!

Heb je andere dieetwensen of woon je net buiten de gemeente Apeldoorn en wil je wel graag een high tea thuis ontvangen? Er is veel mogelijk, dus bel even naar Monique en haar team (06-33978114) om je wensen te bespreken.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Het Apeldoorns Koffiehuys. Meer over Het Apeldoorns Koffiehuys ontdekken?

Het Apeldoorns Koffiehuys


Gesloten09:00 - 17:00

Korenpassage 37, Apeldoorn

adv.