Muziekwinkel Keymusic verhuist naar Molenstraat-Centrum

Door Natalie Polman 3 februari 2019

Muziekwinkel Keymusic verhuist binnenkort naar een nieuwe stek in Apeldoorn. De winkel verruilt de Asselsestraat voor een plek aan de Molenstraat-Centrum.

Kleiner

Keymusic heeft bijna twintig filialen in Nederland en België en opende in oktober 2016 een vestiging aan de Asselsestraat in Apeldoorn.

Nu, bijna tweeënhalf jaar later kondigt de winkel aan te verhuizen naar de Molenstraat-Centrum 377. Daarmee wordt de muziekzaak kleiner (van zo’n 300 m2 naar 180 m2).

Efficiënter

Eigenaar Mark van der Ende: “Het huurcontract [aan de Asselsestraat] liep af en toen zijn we gaan nadenken in welke richting we verder willen. Na lang brainstormen, zoeken en informeren bij onze klanten wat hun wensen zijn kwamen wij tot de conclusie dat we een moderne winkel willen die beter bereikbaar is en meer klantgericht.

Het pand is iets kleiner maar hierdoor gaan we ook efficiënter. We hebben de afgelopen jaren geleerd wat Apeldoorn wil en hier spelen wij op in”, aldus Van der Ende. Hij geeft aan in plaats van de breedte meer de diepte in te zullen gaan met het assortiment en belooft meer clinics van ‘mooie en nieuwe’ producten, optredens van ‘lokale helden’ en ‘hier en daar een feestje’.

Twee muziekwinkels

Het plan is eind april of begin mei open te gaan op de nieuwe locatie. Vanaf dan vind je twee muziekwinkels aan Molenstraat-Centrum, want Drumzaak zit ook aan deze straat.

Op de vraag of Keymusic en Drumzaak elkaar niet in de weg gaan zitten, is Van der Ende duidelijk: “Wij hebben met Fred (Brandwijk, red.) van Drumzaak gesproken en we zijn van mening dat we elkaar zeker gaan versterken.

Zo kunnen mensen in één straat vinden wat ze nodig hebben. In de binnenstad zitten ook veel kledingzaken bij elkaar, het werkt dus!”Meer over Keymusic Apeldoorn ontdekken?

Keymusic Apeldoorn

muziek

Nu open10:00 - 18:00

Molenstraat-Centrum 377, Apeldoorn

Bekijk meer:muziek

adv.