Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laat je wimpers of wenkbrauwen behandelen bij Lash Loft en steun Pink Ribbon

Door Natalie Polman 16 oktober 2019

Beautysalon LashLoft zet zich in voor de borstkankermaand met een 24-urige lash en brow estafette. De dames van LashLoft gaan 24 uur lang achter elkaar wimper- en wenkbrauwbehandelingen verrichten. De volledige opbrengst van deze 24-urige actie doneren zij aan Pink Ribbon.

Vrijwillige bijdrage

Wil je je wimpers of wenkbrauwen laten doen en tegelijk het goede doel steunen? Dat kan tijdens de 24-uurs estafette van Lash Loft, waar je je wimpers of wenkbrauwen laat behandelen tegen een vrijwillige bijdrage.

Pink Ribbon

De estafette start op zaterdag 26 oktober om 10.00 uur en eindigt op zondag 27 oktober om 10.00 uur. De volledige opbrengst van deze 24-urige actie doneert de salon aan Pink Ribbon.

Borstkankermaand

Oktober staat al jarenlang internationaal bekend als de borstkankermaand; een maand waarbij er wereldwijd extra aandacht is voor borstkanker. De hele maand oktober slaat LashLoft de handen ineen om vrouwen met borstkanker te steunen. Van iedere behandeling in oktober doneert de salon 10% aan Pink Ribbon.

Een afspraak maken voor een behandeling kan door telefonisch contact op te nemen met LashLoft of via de website. Verder deelt LashLoft gedurende de hele maand oktober verschillende acties op Facebook en Instagram.

Awareness Party

Om Breast Cancer Awareness Month feestelijk af te sluiten is er op 15 november een eindfeest: Awareness Party. Dit feest wordt in samenwerking met Teun Apeldoorn gehouden. De line-up van het feest bestaat uit dansers en verschillende DJ’s. Daarnaast wordt er ook een loting gehouden waarbij je kans maakt op diverse leuke prijzen. De opbrengst van dit feest gaat ook volledig naar Pink Ribbon.


Meer over Lash Loft ontdekken?

Lash Loft manicure

Soerensweg 3 , Apeldoorn

Bekijk meer:manicure

Meer over Teun Apeldoorn ontdekken?

Teun Apeldoorn entertainment

Op aanvraag

Kapelstraat 5, Apeldoorn

Bekijk meer:entertainment

Lees ook:

Fijn en betaalbaar een (oudejaars)borrel houden doe je hier

December is - wat ons betreft - een van de fijnste maanden van het jaar. Lichtjes, de feestdagen vie...

adv.