Mais oui! Kledingmerk Je m’appelle opent pop-up store in Apeldoorn

Door Anne Sophie Schotman 4 december 2017

Goed nieuws voor vrouwelijk Apeldoorn: Er is dit jaar geen reden om te stressen over een kerstoutfit. Apeldoorns online kledingmerk Je M’appelle opent namelijk speciaal voor de feestdagen van zaterdag 9 tot zaterdag 23 december een fysieke winkel in het centrum van Apeldoorn. 

Le pop-up store

Nog niet bekend met Je m’appelle? Het online kledingmerk is het idee van het Apeldoornse duo Suzanne de Meyer en Maurice van Bussel. De kledingstijl is te omschrijven als simpel-chic, vrouwelijk en casual met een beetje Franse flair.

Dat, in combinatie met zachte prijzen maakt dat het merk het online heel goed doet. Dit jaar wonnen de twee ondernemers tijdens de Apeldoorn Business Awards de publieksprijs én de award in de categorie ‘horeca en detailhandel’.

Claudio’s IJssalon

Le pop-up store komt in het pand van Claudio’s IJssalon aan de Deventerstraat 18. Van 9 tot 23 december koop je er een kerstoutfit vanaf €24,98. Neem voor inspiratie vast een kijkje in de webshop.

Je m'appelle
Foto: Je m’appelle
[mc4wp_form id=”17″]

Claudio’s IJssalon ijssalons

nu gesloten13:00 - 20:00

Deventerstraat 18, Apeldoorn

Bekijk meer:ijssalons

Je m’appelle BV kledingwinkels

Lage Brink 96, Apeldoorn

Bekijk meer:kledingwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.