Hoera! Ramblas en De Pastazaak zijn verkozen tot Leukste Restaurants van Apeldoorn!

Door Natalie Polman 22 maart 2019

De Pastazaak en Ramblas zijn door het publiek verkozen tot de Leukste Restaurants van de gemeente Apeldoorn.

De stemmen zijn geteld. Ramblas en De Pastazaak zijn door het publiek verkozen tot de Leukste Restaurants van de gemeente Apeldoorn.

YESSS! Wij hebben -samen met Ramblas – de prijs gewonnen voor leukste restaurant in Apeldoorn! De uitreiking vindt…

Posted by De Pastazaak on Thursday, 14 March 2019

De afgelopen weken konden mensen via restaurantverkiezing.nl cijfers geven voor criteria als gastvrijheid en prijs-kwaliteitsverhouding.

Op 15 april krijgen De Pastazaak en Ramblas te horen of ze verkozen zijn tot het best gewaardeerde (het hoogste waarderingscijfer hebben ontvangen) of meest populaire restaurant (de meeste stemmen hebben ontvangen) zijn van de gemeente Apeldoorn. Ook worden dan de provinciewinnaars en de landelijke winnaar bekend gemaakt.

Award uit handen van Miss Nederland

Op 15 april ontvangen de restaurants tevens – uit handen van Miss Nederland – de bijbehorende award tijdens het Award Festival in Amsterdam. Er staan bubbels klaar en de DJ’s van Radio 538 maken het feest compleet. De presentatie is in handen van Kim Kötter.

Organisatie

De organisatie van de verkiezing is in onafhankelijke handen van Vote Company. Deze specialist in verkiezingen faciliteert bijvoorbeeld ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, De Zoover Awards en MKB Innovatie Top100 Publieksprijs.

adv.