Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het nieuwe animatieprogramma van Kinderparadijs Malkenschoten gaat heel veel kinderen blij maken

Aangeboden door Accres 30 april 2019

Een bezoekje aan Kinderparadijs Malkenschoten is sinds deze meivakantie nóg leuker geworden! In het splinternieuwe kinderprogramma nemen Binky en het enthousiaste animatieteam kinderen elke woensdag tot en met zondag mee op avontuur door het park.

Programma

Alsof het hutten bouwen, geitjes aaien, trampoline springen en kippen voeren nog niet leuk genoeg was komt Kinderparadijs Malkenschoten met een uitgebreid nieuw kinderprogramma. Vanaf de meivakantie staan er elke woensdag tot en met zondag twee mensen van het animatieteam klaar om twee keer per dag de kinderen in het park mee te nemen op avontuur. Of het nu een speurtocht wordt, een ritje op een pony, een recordpoging of een wedstrijdje zaklopen, het team heeft altijd volop inspiratie. Het programma gaat altijd door, als het regent bedenken de animatoren een binnenactiviteit!

Binky Kinderparadijs Malkenschoten
Foto: Kinderparadijs Malkenschoten

Binky komt voortaan ook elke woensdag tot en met zondag op gezette tijden langs. Rond 11.00 en 14.00 uur (tijden kunnen afwijken) neemt het vrolijke varken alle tijd om met de kinderen liedjes te zingen, te dansen en op de foto te gaan.

Binky Kinderparadijs MalkenschotenDe Smulkrul

Nieuw in het kinderparadijs is de mooie keuken die de toepasselijke naam De Smulkrul kreeg. Hier kunnen kinderen tijdens kinderfeestjes onder begeleiding aan de slag om koekjes, pannenkoeken of brood te leren bakken. Maar voor de eieren moet je natuurlijk eerst even langs de kippen. En wat dacht je van de melk?

Wil je een kinderfeestje organiseren in De Smulkrul? Kijk hier voor meer informatie en om te reserveren!

In de meivakantie elke dag!

In de meivakantie, van maandag 29 april tot en met zondag 5 mei, zijn Binky en het animatieteam er elke dag. Daarna kun je elke woensdag tot en met zondag meedoen aan het programma. Je hoeft je niet aan te melden en de meeste activiteiten zijn bij de toegangsprijs inbegrepen.


Meer over Kinderparadijs Malkenschoten ontdekken?

Kinderparadijs Malkenschoten kinderboerderijen

Gesloten10:00 - 18:00

Dubbelbeek 4 (hoek Arnhemseweg), Apeldoorn

Bekijk meer:kinderboerderijen

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Accres. Meer over Accres ontdekken?

Accres dienstverlening

Laan van Westenenk 4, Apeldoorn

Bekijk meer:dienstverlening

adv.