Haal je zolder maar overhoop: Taxatiedag komt naar Apeldoorn

Door Natalie Polman 14 juni 2019

Heb jij een oud schilderij, bijzondere vaas of antiek horloge liggen? Donderdag 27 juni kun je erachter komen wat de waarde ervan is, tijdens een speciale taxatiedag in de geest van Tussen Kunst & Kitsch.

Heb je antieken of kunstvoorwerpen liggen, neem ze dan op 27 juni mee naar het Goudwisselkantoor. Twijfel niet, want zelfs op zolder of gewoon in een kast kan iets waardevols liggen. Deskundigen van Veilinghuis De Ruiter taxeren gratis je verzameling, objecten of kostbaarheden en geven je advies wat je er het beste mee kunt doen.

Veilen

Zijn de objecten die je hebt meegenomen waardevol en wil je ze veilen? Dat kan via de internationale veilingen van De Ruiter, met kopers en verkopers uit binnen- en buitenland. De Ruiter kan de objecten ook direct van je kopen. Bij veilen krijg je de opbrengst na de veiling uitgekeerd en bij directe verkoop krijg je het geld mee.

Van schilderij tot speelgoed

Dus: neem je porselein, schilderij, antieke klok of bronzen beeld mee en ontdek wat het waard is. Een afspraak maken is niet nodig. Heb je een complete inboedel die je wilt laten taxeren of een loodzwaar beeld dat je onmogelijk kunt vervoeren? Maak dan wat goede foto’s (overzicht en detail) en laat deze zien tijdens de taxatiedag. Je kunt van alles laten taxeren; van schilderij tot speelgoed en van meubels tot postzegelverzamelingen. Lees hier meer.

Donderdag 27 juni, 10.00 tot 16:00 uur, Goudwisselkantoor Apeldoorn. Gratis entree en taxaties.


Meer over Goudwisselkantoor Apeldoorn ontdekken?

Goudwisselkantoor Apeldoorn

Gesloten09:30 - 17:00

Stationsstraat 160, Apeldoorn

Lees ook:

Onze Lieve Vrouwekerk schatkamer

Ontdek verborgen schatten op de zolder van de Onze Lieve Vrouwekerk

Wist je dat op de zolder van de Onze Lieve Vrouwekerk, beter bekend als de Mariakerk, een schatkamer...

Vergeten schatten: Apeldoornse musea die niet meer bestaan

Elke Apeldoorner is wel eens in CODA en Paleis Het Loo geweest. Maar wist je dat Apeldoorn vroeger n...

adv.