Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Grote brand in Eerbeek en drankrijder vlucht na heftig ongeval: dit is het belangrijkste nieuws van afgelopen weekend

Door Natalie Polman 2 december 2019

Een grote brand legde een fabriekspand in Eerbeek in as en een drankrijder vlucht na heftig ongeval: dit is het belangrijkste nieuws van afgelopen weekend.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Twaalf Apeldoornse brandweermensen krijgen lintje

brandweerman
foto ter illustratie. ANP / Lex van Lieshout

Twaalf brandweermensen uit de gemeente Apeldoorn zijn zaterdagmiddag koninklijk onderscheiden. Ze zijn langer dan twintig jaar actief als vrijwilliger bij de brandweer. Locoburgemeester Jeroen Joon reikte hen de versierselen uit, die horen bij hun benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit gebeurde in de brandweerkazerne aan de Vosselmanstraat.

Grote ravage na frontale botsing, drankrijder opgepakt

In de nacht van zaterdag op zondag ontstond een grote ravage op de kruising van de Deventerstraat met de Burgemeester Jonkheer Quarles van Uffordlaan, nadat twee auto’s frontaal op elkaar waren gebotst. Een derde auto raakte ook beschadigd. Brokstukken lagen verspreid over het hele kruispunt. Een 24-jarige drankrijder kneep er na het ongeval te voet tussenuit. Deze man is aangehouden en moest zijn rijbewijs inleveren. Meer bij De Stentor.

Grote brand in Eerbeek: fabriekspand niet meer te redden

De brandweer is zondagavond uren bezig geweest met het blussen van een brand in een fabriekspand in Eerbeek. Om 1.00 uur vannacht kon de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland het sein ‘brand meester’ geven. Het pand, dat nog deels werd gebruikt voor drukwerkproductie, was echter niet meer te redden. Meer lees je bij De Stentor.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.