Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Groothandel Koninklijke Oosterberg krijgt sleutels van het nieuwe Apeldoornse hoofdkantoor via drone

Aangeboden door Koninklijke Oosterberg 15 juli 2020

Dat zie je ook niet elke dag: de sleutels van een pand, overhandigd via een drone. Elektrotechnische groothandel Koninklijke Oosterberg houdt zich goed aan het nieuwe normaal. Op 1 juli 2020 namen zij de sleutels van het nieuwe bedrijfspand op bedrijventerrein De Ecofactorij in Apeldoorn in ontvangst. Apeldoorn heeft er een 100% Nederlands hoofdkantoor bij. Tip: ze zoeken nog medewerkers!

Een wens in vervulling

Met het nieuwe hoofdkantoor aan IJsseldijk 2 in Apeldoorn heeft Koninklijke Oosterberg nu bijna dertigduizend vierkante meter aan huisvesting in Apeldoorn. Dat komt doordat het bedrijf ook al een distributiecentrum heeft op IJsseldijk 8. Het nieuwe hoofdkantoor is een nieuw en modern pand uit 2007, iets waar algemeen directeur Flip Oosterberg al lang naar uitkeek. “Dit geeft ons ruimte voor de verwachte groei en het realiseren van nieuwe businessmodellen. Qua voorzieningen en professionele uitstraling zet Koninklijke Oosterberg ook een grote stap vooruit.”

werken bij koninklijke oosterberg vacatures

Dat lees je goed: Koninklijke Oosterberg gaat nog verder uitbreiden. Daarom komen er een hoop nieuwe vacatures aan, zowel op het hoofdkantoor als het distributiecentrum.

Corona-proof werken

Het liefst wil de organisatie al in het najaar het nieuwe hoofdkantoor betrekken. Koninklijke Oosterberg wil echter eerst verbouwen en het pand opnieuw inrichten. Dat moet natuurlijk ook corona-proof gebeuren. Het bedrijf gaat het pand zo aanpassen dat een veilige werkplek voor alle medewerkers is te realiseren.

koningklijke oosterberg bedrijfspand IJsseldijk Apeldoorn

Over Koninklijke Oosterberg

Wist je dat Oosterberg de grootste volledig Nederlandse elektrotechnische groothandel van het land is? Het bedrijf groeit hard en heeft nu meer dan 350 medewerkers verspreid over 20 vestigingen. In juni 2018 heeft Koning Willem-Alexander het toenmalig 125-jarig familiebedrijf het predicaat ‘Koninklijk’ toegekend. Sindsdien gaat Oosterberg als Koninklijke Oosterberg door het leven.

En het groeien gaat maar door! Daarom kunnen ze zeker nu veel hulp gebruiken. Dus zoek jij nog een nieuwe functie of ken je iemand die helemaal geknipt is voor werk bij dit bedrijf? Bekijk dan eens de vacatures hieronder, of ga naar www.oosterberg.nl/vacatures voor een overzicht van alle vacatures.

werken bij koninklijke oosterberg vacatures

Magazijnmedewerker

Ben jij die magazijnmedewerker die elke dag op top niveau presteert, fysiek fit is, graag met je han...
werken bij koninklijke oosterberg vacatures

Senior inkoper

Als senior inkoper binnen Oosterberg houd je je bezig met het managen van de relaties en de contract...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Koninklijke Oosterberg. Meer over Koninklijke Oosterberg ontdekken?

Koninklijke Oosterberg

zakelijke dienstverleners

Vandaag gesloten

IJsseldijk 8, Apeldoorn

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.