Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gebeurd dit weekend: ernstig ongeluk A1 en Ares kampioen

Door Natalie Polman 27 mei 2019

Wat er is gebeurd dit weekend? Wij praten je even bij!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Zwaar ongeluk A1 tussen Barneveld en Apeldoorn

a1
foto News United/Damian Ruitenga

Zaterdagmiddag is er een ernstig ongeval gebeurd op de A1 tussen Barneveld en Apeldoorn. Daarbij is één persoon zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De snelweg bleef een tijdlang afgesloten voor verkeer.

Ashton Brothers promoten show in centrum

Heb jij ze gezien? Zaterdagmiddag 25 mei trok de ‘karavaan van krankzinnigheid’ oftewel de Ashton Brothers met diverse acts door de binnenstad om hun show Ashtonia te promoten. Ben jij ook van plan te gaan? Tot en met 31 mei kun je kaarten bestellen met 40% korting!

Scooterrijder onderuit en naar ziekenhuis

Een scooterrijder is zondagmiddag onderuit gegaan op de hoek van de Arnhemseweg en Beethovenstraat. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Jong Dames 1 Ares kampioen

• N E W S • 🏆Kampioen▶️ NK Jong Senioren 🏆Het gaat lekker!!! GOGOGO#news #kampioen #HCAres #Jongdames1 #NKJongsenioren #Apeldoorn #KNHB

Posted by H.C. Ares on Sunday, 26 May 2019

Jong Dames 1 is met een 2-0 winst tegen Hattem zondag kampioen geworden in de eerste klasse! Gepaard met het kampioenschap heeft Jong Dames 1 zich ook geplaatst voor het NK Jong senioren in Rotterdam. Gefeliciteerd!


Meer over HC Ares ontdekken?

HC Ares sportverenigingen

Malkenschoten 43, Apeldoorn

Bekijk meer:sportverenigingen
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.