Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Femke van LAB02 bezorgt haar producten vanaf nu aan huis

Aangeboden door LAB02 17 maart 2020

Heb je ooit eerder zoveel tijd thuis doorgebracht als nu? Goed moment om aan de slag te gaan met je interieur! Femke ten Berge, de ondernemer achter woon- en cadeauwinkel LAB02, laat zich door het coronavirus niet uit het veld slaan, opende een webshop en gaat persoonlijk alle bestellingen thuisbezorgen.

Het is rustig aan de Paslaan 3 in Apeldoorn. LAB02 is open, maar veel mensen blijven toch liever thuis. “Het is gewoon even heel onzeker voor iedereen. Maar ik probeer wel positief te blijven. We moeten elkaar helpen waar we kunnen.” Op een creatieve manier zorgt ze dat ze haar zaak kan blijven runnen:

Gratis bezorgd én 20% korting

Sinds maandag 17 maart zijn alle woonaccessoires en cadeauartikelen van LAB02 te koop in de nieuwe webshop. “We waren al bezig met een webshop, maar nu ging het even allemaal een stuk sneller.” Het team werkt hard om de webshop elke dag verder te vullen.

Tot en met 6 april 2020 ontvang je bovendien 20% korting op alles uit de winkel. Letterlijk op alles, want koop je een cadeaubon van bijvoorbeeld €100? Dan betaal je hier nu dus maar €80 voor. “En besteed je die bon dan weer voor 6 april, dan krijg je dus ook nog 20% korting op de producten die je koopt. Dubbele korting.”

Plaats je een bestelling, dan krijg je daar bij Femke ook nog een leuk cadeautje bij. En woon je in een straal van 15 kilometer rondom Apeldoorn? Dan komt het LAB02-team je bestelling gratis bij je thuis afleveren. Bestellingen vanaf €50 worden altijd gratis bezorgd.

Lab02
Foto: Lab02

Virtuele rondleiding door de winkel

Ben je er nog niet helemaal uit wat je wil bestellen? Wil je graag weten hoe woonaccessoiresguru Femke haar producten zelf zou stylen? Of die gave vaas toch even van dichtbij zien?

“Mensen kunnen me gewoon videobellen. Dan leid ik ze rond door de winkel, kunnen ze hun bestelling plaatsen en bezorg ik het bij je thuis. Mooi toch?” Je kunt Femke bereiken op 06 45853627.

Kaartje voor een ander

Bij elke thuisbezorgde bestelling vind je een lief, blanco ansichtkaartje. “Die kun mensen verzenden aan iemand die door het coronavirus geïsoleerd thuis zit,” legt Femke uit.

Zo probeert de optimistische ondernemer ook anderen een hart onder de riem te steken. “Niemand kiest hiervoor, dus ik wil graag mensen helpen. Het is echt top hoe solidair mensen nu zijn. Mensen die elkaar aanbieden om op de kinderen te passen, ondernemers die elkaar ondersteunen waar het kan. Echt te gek.”Deze bijdrage wordt je aangeboden door LAB02. Meer over LAB02 ontdekken?

LAB02

conceptstores

Gesloten10:00 - 17:00

Paslaan 3, Apeldoorn

Bekijk meer:conceptstores

adv.