Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eindelijk! We kunnen weer bowlen in Apeldoorn

Aangeboden door Bowlingcentrum Apeldoorn 22 juni 2020

De bowlingballen van Bowlingcentrum Apeldoorn glimmen je tegemoet. Na een sluiting van drie maanden, een grondige schoonmaak en groot onderhoud aan de baanmachines gaan de deuren van het bowlingcentrum weer open!  

Een discobal flikkert in het blauwe licht van de zaal en terwijl de pophits door het bowlingcentrum galmen wrijft een medewerker de laatste bowlingbal op tot hij glimt als een oranje zonnetje. Verzamel je vrienden en oefen je moves; na drie maanden kunnen we eindelijk weer bowlen in Apeldoorn.

bowlingcentrum apeldoorn (4)
Foto: indebuurt.nl

Veilig én leuk

Met een aantal belangrijke maatregelen zorgt Bowlingcentrum Apeldoorn ervoor dat gasten veilig kunnen bowlen, zonder dat ze veel merken van de coronabeperkingen.

De aanpassingen in de zaal zijn duidelijk aangegeven en spreken voor zich, maar we zetten de belangrijkste maatregelen even op een rij. Van de veertien bowlingbanen zijn er momenteel zeven banen in gebruik bijvoorbeeld. Per baan kun je voor maximaal vier personen reserveren. Hierdoor kun je makkelijk 1,5 meter afstand van elkaar en andere gasten houden. Zijn jullie met z’n vijven en vorm je samen één huishouden? Dan kun je wel voor vijf personen reserveren.

Wegwerpsokken en schone bowlingballen

Een medewerker ontvangt elke nieuwe groep aan de deur voor een korte intake. Je geeft hier alle schoenmaten van je gezelschap door en krijgt een baan aangewezen. Iedereen krijgt een paar gedesinfecteerde schoenen en wegwerpsokken aangereikt, je drankjes en hapjes bestel je zoals altijd via het bestelsysteem en de strijd kan beginnen!

Na elke groep rekent het team van Bowlingcentrum Apeldoorn een half uur om grondig schoon te maken. Zijn alle schoenen, banken, tafels en bowlingballen weer gedesinfecteerd? Dan kan de volgende groep beginnen. Reserveren is verplicht en kan door even te bellen naar 055 521 8696.

Foto's: indebuurt.nl

Restaurant en kinderfeestjes

Jarig? Ook kinderfeestjes kunnen weer gevierd worden bij Bowlingcentrum Apeldoorn. Reserveer voor maximaal vier kinderen en een begeleider per baan. De kinderen krijgen hun vertrouwde portie frietjes met snacks tijdens de coronaperiode aan de bowlingtafel geserveerd.

En goed nieuws voor alle fans: het shotjesbowlen op vrijdag gaat gewoon door! Het restaurant en de diverse buffetten zijn wel nog gesloten. Je kunt borrelhapjes van de kaart bestellen die je op je eigen tafel geserveerd krijgt. Na 1 juli gaat het restaurant weer open om te dineren na een potje bowlen. Reserveren is dan verplicht.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bowlingcentrum Apeldoorn. Meer over Bowlingcentrum Apeldoorn ontdekken?

Bowlingcentrum Apeldoorn

bowlingcentra

Gesloten14:00 - 22:00

Nieuwstraat 66, Apeldoorn

Bekijk meer:bowlingcentra

adv.